Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demokritos, doğa, epikurosun, felsefesi, ile, kmarx

Demokritos İle Epikuros'un Doğa Felsefesi - K.Marx

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Demokritos İle Epikuros'un Doğa Felsefesi - K.Marx

Demokritos ile Epikuros'un Doğa Felsefesi - KMarx- Kitap Özeti - Kitap Tanıtımı

Kitap Hakkında

Benim için öylesine değerli olan adınızı değersiz bir broşürün başına koyduğum için beni bağışlayın, babadan farksız aziz dostum Size sevgimin ufak bir kanıtını vermek için başka bir fırsatı bekleyemeyecek kadar sabırsızım Fikirden kuşku duyan her kimse yaşlı bir kişiye hayranlık besleyebilme mutluluğuna dilerim benim kadar ersin, o kişi ki gençliğin gücünü taşımakta, çağların her ileri adamını doğrunun coşkusu ve temkiniyle karşılamaktadır, o kişi ki insanı derinden inandıran gün gibi apaydın bir idealizmle - çağrısına dünyanın bütün yetkin ruhlarının koştuğu doğru sözü tanıyan o biricik idealizme - gerici hayaletlerin koyu gölgeleri karşısında, çağların çokluk kara bulutları karşısında hiçbir zaman geri çekilmemiş, tersine, tanrıca bir enerji ve insanca kendine güvenen dimdik bir bakışla, tüm pençelerin arasından dünyanın kalbinde yanan göksel ateşi görmüştür Siz babadan farksız aziz dostum, idealizmin, hayal gücünün uydurduğu bir şey olmayıp bir gerçek olduğuna benim için her zaman canlı bir argumentum ad oculos* oldunuz (Kitabın Girişinden)

Kitabı Önyüzü

Kitabın Künyesi

Sol Yayınları

· Basım Tarihi : 08 - 2000

· ISBN : 9757399647

· Sayfa Sayısı : 112

· Çevirmen : Hüseyin Demirhan

· Etiket Fiyatı : 600 TL

· Bizdeki Fiyatı : 480 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com