![]() |
Orucu Yaşayanlar Kitabı Salih Büte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orucu Yaşayanlar Kitabı Salih BüteSalih Büte Orucu Yaşayanlar kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Orucu Yasayanlar Salih Büte Kainat Kitaplar Fiyatı : 5,90 TL Ağustos 2010, 145 sayfa, ISBN: 9786054114962 Kitap hakkında ORUCU YAŞAYANLAR Bu eser Hazreti Adem'den Hazreti Muhammede , asr-ı saadeten, asırların başında taç misali duran mürşid-i kâmillere, rical-i devletten, spor dünyasına, erbab-ı san'attan, musiki üstadlarına kadar, hayatın içinden örneklerle süslenmiş nadide bir eserdir ![]() ORUÇ Oruç benim içindir mükâfatını ancak ben veririm ![]() ![]() Oruç, ateşten koruyan bir kalkandır, oruç sıhhattir ![]() Hazreti Muhammed (SAV) Oruç göklerden gelen, gizli görünmez bir yemeğe ilahi bir çağrıdır ![]() Oruç, hakikî ve hâlis, azametli ve umumî bir şükrün anahtarıdır ![]() Oruç, ruhun gıdasıdır ![]() Oruç tutmazsam zaten ölürüm (Fethullah Gülen Hocaefendi) Oruç nefis okuludur ![]() Oruç Allah'a (c ![]() ![]() ![]() Oruç insanın kendi ayarlarını yeniden yapması ve kendine gelmesidir ![]() Oruç iradenin hakkını vermektir ![]() ![]() Oruç tutmamak dertlerin en büyüğüdür ![]() Oruç nefsaniyetten sıyrılmaktır ![]() Oruçla motive oluyorum ![]() Çok sayıda seçkin hatıranın bulunduğu bu eser, insanlığın muhtaç olduğu oruç ruhunu aşılamaya çalışmaktadır ![]() EĞİTİMCİ -YAZAR SALİH BÜTE Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|