![]() |
Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmak |
![]() |
![]() |
#1 |
bedirhan05
|
![]() Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakFareniz Bozulunda Klavyenizi Fare Yerine Kullanmak İçin Bir Yol Var ![]() ![]() ![]() ![]() İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz ve karşınıza “Tamam” “İptal” gibi bir yazı çıkacak buna tamam diyorsunuz… Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi öğretiyim… “2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir ![]()
![]() |
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmak |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakCNM YA YANLIŞ ANLADIN BEN YANLIŞ ANLTTIM WEYA KUSRA BAKMA OK
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmako işlere belediye bakıyo ok (tmm önemli degil ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ TŞKLER ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmakarkadaşlar konuyu bilmiyorum yanlış bi anlama olabilir ama uslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum şiddetle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakTmm konu kapandı bitti ![]() |
![]() |
![]() |
|