Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatayım

Sana Ne Anlatayım

Eski 07-01-2008   #1
hayatyolu
Icon1uzz

Sana Ne Anlatayım

sana ne anlatayım

Ben sana tutkundumSenin için yazdigim senin için söyledigim bütün sarkilar hep hüzündü Ben sana tutkundumElimi tutan ellerine beni öpen dudaklarina acina sevgine gittikçe baglanan kalbime tutkundum

Ben sana tutkundum bakislarina öfkene ruhuna hep sana tutkundumIzlerdim seni uzaktan uzaga Damarlarimda dolasan sevgine beni içten içe bitiren askina tutkundum Dipsiz karanlik gecelerde sana söyledigim sarkilar sana yazdigim siirler hep seni anlatan hayaller sana çikan yollar sana balanan umutlar

Hersey sen kokuyorduDüslerim acilarim sevgim ellerim vücudum hepsi sen kokuyordu Gittigim yerlerde baktigim gözlerde hep seni görüyordumSen olmustum ben tamamen Sana ne anlatayim? içimdeki aciyimi? Kalbimdeki biçagimi? Yoklugunda duvara astigim kanli gözyaslarimimi? Söyle sevgili sana ne anlatayim?

Terketmisti beni yüregin bunu farkediyordumSen dokunmadanda hissediyordumSenle konusmadan da anlayabiliyordumIllaki senin bana sözlerle anlatman gerekmiyordu bunu Bunu sen söylemedende biliyordum

Her nefes alista senin boslugunun doldurulmaz oldugunu anliyordumTerketmisti beni yüreginsessizce gitmisti bir haber bile vermemisti

Simdi herseyi sadece yüregimdeki seninle yapiyorumOnunla avutmaya çalisiyorum kendimiOnunla gidiyorum heryere

Senin bedenin olmus olmamis ne farkederki

Ήéя Кâяéѕi

گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя bυŁмâcâуιм

Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!!!
G!!ZZEEMM!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sana Ne Anlatayım

Eski 07-01-2008   #2
black_R-O-S-E

Senin bedenin olmus olmamis ne farkederki

güzel bir yazı olmuşemeğine sağlık cnm ;)

Eski 07-01-2008   #3
hayatyolu

değerli yorumun için ben tşk edrm
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com