|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| götür, hadi, kalemimi, kırdım, satırlarımda |
Kırdım Kalemimi Hadi Götür Kendini Satırlarımda.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kırdım Kalemimi Hadi Götür Kendini Satırlarımda..Bir bitişin matemini yazıyor içimdeki harfler ![]() ![]() Kimsenin masalına benden sonra kahraman olma![]() ![]() Kimse seni ben kadar saramayacak adam/ım![]() ![]() ![]() Gece(m)'e uzanmasın gün ışığı ![]() ![]() Ölmeyi becereceğim bu sefer![]() ![]() Yaşarken, kahkahalarının tam ortasından vuracağım seni![]() ![]() Aydınlık gülüşüne eklenecek kara(n)lığım![]() ![]() Ayazlar isteyeceksin yüreğine, sarılıp donmak için O kadar kor olacağım ki, ayazlar isteyeceksin bensiz gecelerinden![]() ![]() ![]() Boğazımda hala düğümler ![]() ![]() Yutkunsam nefessiz kalıyorum, yutkunmasam ölüyorum derdim ya![]() ![]() Hem nefessizim artık şehrinde hem de ölü![]() ![]() Parmak aralarında, ellerimin izleri![]() ![]() Dilinde harflerin faili mechul cinayeti![]() ![]() Bir sabah kalkacak, acı bir telaş, belki gördüğün kabus, uzanacaksın telefona sanki yeni doğmuş bebeği sımsıkı tutarmış gibi avuçlarında hissetsende beni, ben seni duymayacağım![]() ![]() ![]() Bu masal da birinci tekil şahıs olmadı hiç ![]() ![]() Benle hiç karşılaşmadım pragraflarında![]() ![]() Kadim bir uygarlıktım![]() ![]() Sadece Tanrı'sı olan![]() ![]() Dönsen dünlerine ne yazar? İşlemediğim cinayetlere çıkardığın aflarında olmasa, suçlarımın iç acılarının toplamı idam yapıyor! Hadi durma idam et beni! Bölmeden, çarpmadan,toplamadan, hesapsızca öldür![]() ![]() Paydalarıma yeni sızılar eklemeden, göm beni siyahına!Bir aşkın gölgelerinden kaç kez geçebilirsin? O gölgelerde kaç kez kaybolabilirsin? Kaç kez gözyaşlarında aynı parmak izlerine rastlayabilirsin? Kaç kez düşebilirsin yarınsız düşlerden? Oysa düşebilmek için önce koşmak gerek, ben emeklemeyi bile bilmiyordum, düşünden kara(n)lığına düşerken ![]() ![]() ![]() Yorgunum ![]() ![]() ![]() Düşe düşe kan revan oldu dizlerim, bebekliğimde bu kadar acımamıştır canım ![]() ![]() ![]() Halsizim ![]() ![]() ![]() Cevap ver diye yazmıyorum bunları sana, yüreğimin boşluklarında yankılanıyor çığlıklarım iç duvarlarıma Sesimi sadece ben duyuyorum, farkındayım![]() ![]() ![]() Ne kadar harf kalabalığın vardı senin, bana kayıplık düştü, kendimi ararken cümlelerinde ![]() ![]() Kayıbım şimdi yüklemlerinde, öznelerinde, bana dair kurduğun ne varsa hepsinde![]() ![]() ![]() Giden gider, kalandır terkeden, bu sözlerin hepsi yalan! Biten bir şey yok ![]() ![]() Gittikçe sana çıktı yollarım, kaldıkça da yokluğunla vurdun beni![]() ![]() Ama vardın, hep sendin, hep sendim![]() ![]() Masallar hep aynı bitmez, doğru Kız çocukları da büyür bir gün![]() ![]() Gökten üç elma düşmez kimi zaman Kaç elma bekledin sen? Bir elmayı bile paylaşamamışken daha biz?Masal bitti, bu son başka son desemde, paranaaa içlerinde bitme/di diyorum ![]() ![]() Bit/me adam/ım![]() ![]() Yit/me![]() ![]() ![]() Gözlerinin duvarında yazıyor, adım ![]() ![]() İndir/me kirpiklerini![]() ![]() ![]() Adam/ım imlası bozuk noktalarım ![]() ![]() ![]() Yutkunamadığım sesli harflerim ![]() ![]() ![]() Varlığımı unuttuğum, yokluğunda seni aramaktan ![]() ![]() ![]() Gelinlik kızın düşünde ki beyaz ![]() ![]() ![]() Düş/me ,sokakların kalabalığında kirlen/me ![]() ![]() ![]() Sevme hiç kimseyi benim kadar ![]() ![]() ![]() Kaybol/ma dilinden anlamayan sevdaların yüklemlerinde ![]() ![]() ![]() Dudaklarından bir mermi düştü adının hecelerine, sızı dindi ![]() ![]() Alt tarafı iki heceydin zaten, delik deşik oldu sen'li beş harfim![]() ![]() Aşk(ım) yamalı değil, delik deşik![]() ![]() ![]() Bir şarkımız da yok, hani aklına gelirsem hatrına düşeceğim ![]() ![]() Azraile tebessüm edecek kadar özlemek ölümü, nedir bilir misin sen koca adam/ım? Bir masala başlarken, bir sonu karalamak yürek haritana![]() ![]() ![]() Kırdım kalemimi ![]() ![]() Hadi götür kendini satırlarımdan![]() ![]() Hadi git![]() ![]() ![]() Ben senin için yanlış masal(d)ım, sense mızıkçı kahraman/ım ![]() ![]() ![]() İçimde ki çocuk öldü ![]() ![]() Büyüdüm![]() ![]() ![]() Günün aydın olsun büyüsüz düş ![]() ![]() ![]() (alıntı) __________________
|