![]() |
Biliyorum Sonu Yok Bu Sensizliğimin |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Biliyorum Sonu Yok Bu SensizliğiminBiliyorum ![]() ![]() ![]() Bana bıraktığın aşk gibi yarım yaşıyorum her şeyi ![]() Başlayıp da bitiremediğim yazılarım, sonuna kadar gelip de okuyamadığım kitaplarım, son sözlerini duyamadığım şarkılarım var ![]() Her şeyi aşkımız gibi paramparça yaşıyorum ![]() Bütün dünyam dudağımdaki yarım bir öpücüğün tadında artık ![]() ![]() ![]() Adını koyamadığım yakınlıklarım, bütün sırlarımı dökemediğim ilişkilerim var ![]() Son kelimesini bir türlü söylemediğim cümleler kuruyorum ![]() Ayın hiç aydınlatmadığı bir gecede, bir güzelliği imkansız bir aşka dönüştürüyorum ![]() Seni söylediğimde herkesi her şeyi kaybetmekten korkuyorum ![]() Söylemediğim son kelimesi adın hep oluyor cümlelerimin ![]() Bir günahımı Allah'tan saklar gibi, bir sırra bütün ruhumla teslim olur gibi susuyorum, sıra sana gelince ![]() ![]() ![]() Saçmalıyorum, saçma sapan şeyler yaşıyorum ![]() Acı veren o gerçeği, seni, kimselerle paylaşmadıkça da sevdiklerim korkuyor benden ![]() Adın bir duvar oluyor hayatımda ![]() Aşamadığım, kimselerin aşmasına izin vermediğim bir duvar gibi duruyorsun önümde ![]() Elim bir başka elin sıcaklığını hissedeceği anda, araya giriyorsun çarpıyorum sana ![]() Kalbim ne zaman başka bir güzelliğe kapısını açmaya kalksa, huysuz bir bebek gibi paramparça ediyorsun her şeyi ![]() Yüzüme adın çarpıyor, yüzüme yazdıklarım, yüzüme yaşadıklarımız, şarkıları Biliyorum ![]() ![]() ![]() Bana bıraktığın aşk gibi yarım yaşıyorum her şeyi ![]() Başlayıp da bitiremediğim yazılarım, sonuna kadar gelip de okuyamadığım kitaplarım, son sözlerini duyamadığım şarkılarım var ![]() Her şeyi aşkımız gibi paramparça yaşıyorum ![]() Bütün dünyam dudağımdaki yarım bir öpücüğün tadında artık ![]() ![]() ![]() Yüzüme adın çarpıyor, yüzüme yazdıklarım, yüzüme yaşadıklarımız, şarkılarımız, şiirlerimiz çarpıyor, gelip kalbime bir zamanlar canımın ta içinde senindim şimdi ise sessizce ağlıyorum ![]() yüreğimde -artık tek kişilik bir sırra- dönüşen adın daha da kamburlaştırıyor beni ![]() Ne seni yaşabiliyorum, ne de severim sandıklarımla mutlu olabiliyorum ![]() Hiçbir çözümü olmayan matematik problemi gibi, cevabı olmayan bir soru gibi beynimi kemiriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Yavaş yavaş, sessiz çığlıklarla bağıra bağıra eriyorum bitiyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() BİLMİYORUM SONU YOK MU BU SENSİZLİĞİN ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|