![]() |
Hayatla Röportaj |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hayatla RöportajHayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda ![]() 'Benimle röportaj mı yapmak istiyorsun?' diye sordu Hayat ![]() 'Zamanın var mı?' diye sordum ![]() Gülümsedi ![]() 'Benim zamanım Sonsuzluk' dedi Hayat ![]() 'İnsanlarla ilgili en çok neye şaşıyorsun?' diye sordum ![]() Hayat yanıt verdi ![]() 'Çocukluktan sıkılıp büyümek için acele ediyorlar, sonra yine çocuk olmanın özlemini duyuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat elimi tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat yanıtladı ![]() 'Hiç kimseyi seni sevmeye zorlayamayacağını, yapabileceğin tek şeyin seni sevmelerine izin vermelerini isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() 'Zengin insanın en çok şeye sahip olan değil, en az şeye ihtiyaç duyan insan olduğunu öğrenmelerini isterdim ![]() ![]() ![]() Hayat derin bir nefes verdi ![]() ![]() 'Söylediklerimi yüreğine kaydet' dedi ![]() ![]() 'Başkalarını affetmek yeterli değil, kendini de affetmeyi öğren' ![]() Yüreğim kuş gibi hafiflemişti ![]() 'Son bir soru daha, Hayat' dedim ![]() Bütün odayı beyaz bir ışık kapladı ![]() ![]() ![]() ![]() 'Senin kendin olmanı istiyorum, yoksa başkası olurdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat'ın içimde dışımda her yerde aktığını hissettim ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Hayatla Röportaj |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Hayatla Röportaj![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Hayatla Röportajbende düşünüyorum sitede hayat adında bir üyemş var die:) paylaşım için tşkler çok güzel olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hayatla Röportajhayatyolu>>Teşekkürler okuyan gözlerine sağlık sudenaz>>:)) Ben teşekkür ederim canım vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
|