![]() |
böğğğ espriler :):) |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
böğğğ espriler :):)- Bir elma diskoya neden gitmis? Cevap: Kurtlarini dökmek için ![]() - Yikanan ton'a ne denir? Cevap: washington - Emaye tencere ![]() ![]() ![]() ![]() - Yangın dolabını açmışlar ne olmuş? Cevap: Yang cok kızmış! - Emel'in selami var! - Hangi Emel?? - HTML - Japon yapistiricim var, yapistiracak Japon yok ![]() - Dünyanin en pis sporu hangisidir? Cevap: BOKs - Elsiz babaya ne denir? - Noel Baba - Annem unu eledi finale çikti - Kaptan Kemal konusuyor, kaptan Kemal konusuyor çikarin beni bu kaptan - I ![]() Cevap: Etrafta atacak kuş kalmadigi için - Hep bilen ördeklere ne denir? Cevap: blendax - Köstebekler ben beklemem - Ileri derecede miyop olanlar neye inanmazlar? Cevap: Ilk görüşte aşka ![]() - Erkekligin kitabini kim yazmiştir? Cevap: Askerdeki bir keklik - Celine Dion baska bir şey demiyon ![]() - Amerika'nin en çok nete baglanan eyaleti hangisidir? Cevap: Connecticut - Adamin biri yere kalem atmiş ama düşmemiş niye? Cevap: çünkü kalem pilot kalemmiş - Adam yarin ölücem demiş adami yarmişlar, adam ölmüş - Sana inansa inansa KADIR INANIR ![]() - Abi Erol'u gördün mü - Hangi Erol'u - Profiterol - Adamin biri yolda giderken lagim çukuruna düsmüş, neden? Cevap: Adam kendini bi bok zannetmiş ![]() - Sinemalardaki 10 dakika ara en cok kimin işine yarar? Cevap: Eşyasini kaybedenlerin - Hep dönen ördege ne denir? Cevap: firildak - Abi Hasan 'i gördün mü? - Hangi Hasan? - Florasan ![]() - Bana olan borcunu ödemezsen polis çagiririm ![]() - Niye borcumu polis mi ödeyecek? - Abi Erman'i gördün mü? - Hangi Erman? - Doberman ![]() - 2 arkeolog arka bahçede kazi yapyormus, kaz ölmüs ![]() - Abi Ercan 'i gördün mü? - Hangi Ercan? - Detercan ![]() - Alo! Asli yok mu? - Asli yok, fotokopisi olur mu? Tamam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : böğğğ espriler :):) |
![]() |
![]() |
#2 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : böğğğ espriler :):)tşkrlr
|