Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abuk, cümleler, televizyonlarımızdaki

teLevizyonLarımızdaki 'abuk' cümLeLer

Eski 06-30-2008   #1
b@ron
icon111

teLevizyonLarımızdaki 'abuk' cümLeLer

Ömer Çavuşoğlu: Elini vicdanına koy!
İhsan Kalkavan: Tamam koydum

Muhabir: How was Sergen's freekick goal?
Van Hooijdonk: It was fantastic
Lig Tv muhabiri: Evet sayın seyirciler çok fantastikti diyor

(Şansa Dansa'da Seray Sever, Fatih'e ipucu verir)
Seray Sever: Möööö!
Fatih Ürek: Geyik?
Seray Sever: Ya mööööö!
Fatih Ürek: Tamam buldum Ceylan?

Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda Ayda 2 kilo kadar yani (2X5=6)

İbrahim Tatlıses: Ben Müslüm Baba'nın terini bardağa koyup içerim!

Emre Aşık: 90 dakika boyunca terimizi ıslattık (Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası )

Şansal Abi: Ne kazanan memnun hakemden ne deee Tabii kazanan yok kazanan Türk futbolu (2-2 biten FB-BJK maçı sonrası toparlamaya çalışıyor)

Ümit Aktan: Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep

Şansal Abi: Olağanüstü hastayım

Erman Hoca: Goller Ay'dan geliyor, ne Ay'ı, Merih'ten geliyor! (Fenerbahçe'nin yediği goller hakkında yorumu)

İsmet Badem: Şu an tansiyonum ve kalbim durmak üzere (Ülkerspor-Lottomatica Roma maçından sonra)

Erman Hoca: Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın

Güntekin Onay: İtalyan yönetmen bu maçı şimdilik iyi yönetiyor (2Yarıda) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptığımız hiçbir faulü görmüyor! (Lazio-Beşiktaş maçında)

Nermin Kartal Örkmez (NTV muhabiri): Letonya'da Letonlarla yaptığımız maçta

Ahmet Çakar: Hasan koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor

Hakan Şükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum

Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerdeydi ve adeta Stam`ın belinden su aldı (Lazio-Besiktaş maçında)

Güntekin Onay: Savunmada hata yapmazsak ikinci golü her an bulabiliriz, onun müjdesini vereyim buradan size

Ahmet Çakar: Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak (Lazio-Besiktaş maçı sonrası )

Ahmet Çakar: Eğer Ali Aydın ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan geçen Koray`a gönderdim deseydi bütün Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi

Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında)

Turgay Şeren: İkinci gol de Boer`un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer`un şeyinden oldu

Güven Sazak: Ne söylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu (Aziz Yıldırım`ın tekrar aday olacağı yönündeki söylentiler hakkında fikri sorulunca)

Erman Hoca: Şu an hangi aydayız? Ramazan Ramazan deyince insanın aklına ne gelir? Pide Başka ne gelir başka? Fırıncı küreği Tak altına sokarsın alırsın pideyi
Şansal Abi: Aman hocam!

Haşmet Babaoğlu: 70 dakikada Fenerbahçeliler Yusuf Yusuf diye bağırıyorlardı

Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım!
Şansal Abi: Aman hocam!

Erman Hoca: Kemal`e yapılacak en ufak bir itme Kemal'i iter (alıntı)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com