teLevizyonLarımızdaki 'abuk' cümLeLer |
06-30-2008 | #1 |
b@ron
|
teLevizyonLarımızdaki 'abuk' cümLeLerÖmer Çavuşoğlu: Elini vicdanına koy! İhsan Kalkavan: Tamam koydum Muhabir: How was Sergen's freekick goal? Van Hooijdonk: It was fantastic Lig Tv muhabiri: Evet sayın seyirciler çok fantastikti diyor (Şansa Dansa'da Seray Sever, Fatih'e ipucu verir) Seray Sever: Möööö! Fatih Ürek: Geyik? Seray Sever: Ya mööööö! Fatih Ürek: Tamam buldum Ceylan? Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda Ayda 2 kilo kadar yani (2X5=6) İbrahim Tatlıses: Ben Müslüm Baba'nın terini bardağa koyup içerim! Emre Aşık: 90 dakika boyunca terimizi ıslattık (Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası ) Şansal Abi: Ne kazanan memnun hakemden ne deee Tabii kazanan yok kazanan Türk futbolu (2-2 biten FB-BJK maçı sonrası toparlamaya çalışıyor) Ümit Aktan: Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep Şansal Abi: Olağanüstü hastayım Erman Hoca: Goller Ay'dan geliyor, ne Ay'ı, Merih'ten geliyor! (Fenerbahçe'nin yediği goller hakkında yorumu) İsmet Badem: Şu an tansiyonum ve kalbim durmak üzere (Ülkerspor-Lottomatica Roma maçından sonra) Erman Hoca: Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın Güntekin Onay: İtalyan yönetmen bu maçı şimdilik iyi yönetiyor (2Yarıda) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptığımız hiçbir faulü görmüyor! (Lazio-Beşiktaş maçında) Nermin Kartal Örkmez (NTV muhabiri): Letonya'da Letonlarla yaptığımız maçta Ahmet Çakar: Hasan koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor Hakan Şükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerdeydi ve adeta Stam`ın belinden su aldı (Lazio-Besiktaş maçında) Güntekin Onay: Savunmada hata yapmazsak ikinci golü her an bulabiliriz, onun müjdesini vereyim buradan size Ahmet Çakar: Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak (Lazio-Besiktaş maçı sonrası ) Ahmet Çakar: Eğer Ali Aydın ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan geçen Koray`a gönderdim deseydi bütün Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor (Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında) Turgay Şeren: İkinci gol de Boer`un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer`un şeyinden oldu Güven Sazak: Ne söylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu (Aziz Yıldırım`ın tekrar aday olacağı yönündeki söylentiler hakkında fikri sorulunca) Erman Hoca: Şu an hangi aydayız? Ramazan Ramazan deyince insanın aklına ne gelir? Pide Başka ne gelir başka? Fırıncı küreği Tak altına sokarsın alırsın pideyi Şansal Abi: Aman hocam! Haşmet Babaoğlu: 70 dakikada Fenerbahçeliler Yusuf Yusuf diye bağırıyorlardı Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım! Şansal Abi: Aman hocam! Erman Hoca: Kemal`e yapılacak en ufak bir itme Kemal'i iter (alıntı)