![]() |
kommiks |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
kommiks*Türkiyede yeni kurulan FOX TV de Anlat Bakalim Yarisması ![]() Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: DIZ - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! Kelime: ZEBANI - Allahın meleklerinden biri ![]() - Cebrail ![]() - İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor ![]() - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşAllah! Kelime: DUVAK - Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - Ohaaa! Kelime: TELEPATI - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan ![]() ![]() ![]() - Ihıhıh neydiiii ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam, tele'si kalsın ![]() - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil ![]() ![]() ![]() Kelime: TIMSAH - Abi bööle hani ![]() ![]() ![]() - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü ![]() ![]() - Ejderha - Yuhhh! son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır ![]() ![]() Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız ![]() ![]() Ekip2: Sen öyle san ![]() Lambada Ekip1: Hastırr ![]() ![]() ![]() Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır ![]() ![]() - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok ![]() - Atatürk? Gülmekten iptal edildi ![]() ![]() ![]() Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde ![]() ![]() - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes ![]() ![]() Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bööle başka şekilde anlat ![]() ![]() - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, hani onların özel bir günleri var, ne o? - Adet ![]() ![]() Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil ![]() - Ha! Köpek ![]() - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği!
|