Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bob, geldof, grubu, yardım

Bob Geldof Yardım Grubu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bob Geldof Yardım Grubu

Yardım Grubu
1984 de Etiyopya'da ölen çocuklarla ilgili bir makale sonrasında telefon defterinde ki; Simon Le Bon, Nick Rhodes, Andy Taylor, John Taylor, Roger Taylor, Paul Young, Glenn Gregory, Martyn Ware, Siobhan Fahey, Sarah Dallin, Keren Woodward, Paul Weller; Robert Bell, Dennis Thomas, James Taylor, Peter Blake, George Michael, Marilyn, Jody Watley, Boy George, Jon Moss, Sting, Rick Parfitt, Francis Rossi gibi isimleri seferber etti Albüm yayınlandığı ilk hafta, İngiltere'de tüm zamanların en hızlı satan albümü oldu Listelerde bir numaraya yükseldi, 3 milyon üzerinde kopyası satıldı ve 13 yıl boyunca kendinden söz ettirdi Bu büyük başarıdan sonra (listelerde bir numaraya ulaşması) , ertesi yaz dünyada şimdiye kadar görülmemiş en büyük rock konserinin hazırlıklarına başlandı

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com