![]() |
Tunus (Şehir) Kardeş Şehirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tunus (Şehir) Kardeş ŞehirlerKardeş şehirler Köln Almanya Paris Fransa Cezayir Cezayir Afrika'daki başkentler Abuja, Nijerya Addis Ababa, Etiyopya Akra, Gana Antananarivo, Madagaskar Asmara, Eritre Bamako, Mali Bangui, Orta Afrika Cumhuriyeti Banjul, Gambiya Bissau, Gine Bissau Bloemfontein, Güney Afrika (hukuki) Brazavil, Kongo Cumhuriyeti Bujumbura, Burundi Cape Town, Güney Afrika (kanuni) Cezayir, Cezayir Cibuti, Cibuti Cotonou, Benin Dakar, Senegal Dodoma, Tanzanya Freetown, Sierra Leone Gaborone, Botsvana Harare, Zimbabve Hartum, Sudan Jamestown, Saint Helena Kahire, Mısır Konakri, Gine Kampala, Uganda Kigali, Ruanda Kinşasa, Dem ![]() ![]() Libreville, Gabon Lilongwe, Malavi Lobamba, Svaziland (idari) Lome, Togo Luanda, Angola Lusaka, Zambiya Malabo, Ekvator Ginesi Mamoudzou, Mayotte Maputo, Mozambik Maseru, Lesoto Mbabane, Svaziland (krallık ve yasama) Mogadişu, Somali Monrovia, Liberya Moroni, Komorlar Nouakchott, Moritanya Nairobi, Kenya Niamey, Nijer N'Djamena, Çad Ouagadougou, Burkina Faso Port Louis, Mauritius Porto-Novo, Benin (yönetim) Praya, Yeşilburun Pretoria, Güney Afrika (yönetim) Rabat, Fas Saint-Denis, Reunion Sao Tome, Sao Tome ve Principe Trablusgarp, Libya Tunus, Tunus Victoria, Seyşeller Windhoek, Namibya Yaounde, Kamerun Yamoussoukro, Fildişi Sahilleri Tunus'un en üst düzey idari birimleri İller Aryana * Bace * Ben Arus * Bizerte * Kabes * Kafsa * Cendube * Kayravan * Kassarin * Kabili * Kaf * Mehdiye * Manuba * Medenin * Monastır * Nabil * Safakes * Sidi Bu Zeyd * Silyana * Sus * Tatavin * Tuzer * Tunus * Zaguvan Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|