![]() |
Teknisyen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TeknisyenTekniker ya da teknisyen mesleki unvan ve yetkinlik sıralaması açısından Mühendisliğin bir alt seviyesidir ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teknisyen: Mesleki ve teknik orta öğretim programlarından mezun olup mevzuatına göre atanmış, kurumların atölye ve laboratuvarlarında eğitim-öğretim, üretim ve hizmet ortamında fiilen çalışan kişiyi, Tekniker, T ![]() ![]() ![]() İş hayatında ki pozisyonu Mühendis ile Teknisyen, usta, işçi arasındaki koordinasyonu sağlayan ara meslek elemanı olarak konumlandırılmıştır ![]() ![]() ![]() Üçüncü şahıslar tarafından yaratılmış ve yayımlanmış, değiştirilemez orijinal metinler VikiKaynak'ta yer alır ![]() ![]() Eğer sayfada orijinal metin + metin hakkında açıklama yazısı varsa; "Orijinal metin" kısmını Vikikaynağa aktarın ve bu sayfadan silin ![]() Eğer geride kalan "açıklama yazısı" ansiklopedik bir madde haline getirilebilecek yeterlilikte ise, bunu yapın ve en alta {{Vikikaynak}} yazarak, Vikikaynakta yarattığınız maddeye bağlantı verin ![]() ![]() ![]() Son olarak bu şablonu kaldırıp kaydedin ve çıkın ![]() Eğer sayfada sadece "orijinal metin" varsa ya da "metin hakkında açıklama yazısı" yok denecek kadar az ise; "orijinal metin" kısmını Vikikaynağa aktarın ve bu sayfadan silin ![]() Son olarak sayfayı tamamen boşaltıp, {{Sil|Madde 4}} yazıp kaydedin ve çıkın ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|