![]() |
Kadınlar Hisseder |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Kadınlar HissederKarımı 1998'in sonbaharında kaybettim
![]() ![]() ![]() Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik ![]() yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi ![]() ![]() Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı ![]() 97'nin bir gecesinde onu aldattım ![]() Oysa ona, sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim ![]() Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım ![]() Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi ![]() İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim ![]() Fotoğraflarımıza bakıyordum yine ![]() ![]() ![]() Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim ![]() A ![]() R ![]() K ![]() A ![]() S ![]() I ![]() N ![]() Gerisi için yılları yetmemişti ![]() Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti ![]() Hemen çerçevelerin arkasına baktım ![]() Hiçbir şey yoktu ![]() hepsini teker teker söktüm ![]() İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı ![]() 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() Ve içinden şu sözler çıktı: "14 Mart 1997 / Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı / Söylemene gerek yok, biliyorum ![]() ![]() ![]() 2002'deyiz ![]() Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor ![]() İçim acıyor şimdi ![]() Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor ![]() ![]() ![]() Sadece paylaşmak istedim ![]() "Seni seviyorum" diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü ; aşk sessiz, sevgi dilsizdir
![]() |
Cevap : Kadınlar Hisseder |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Kadınlar Hisseder:sm_wink:biz kaıdnlar işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|