![]() |
Biraz Gülelim |
![]() |
![]() |
#1 |
esas33
|
![]() Biraz GülelimBABADA KALACAKTIR Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum ![]() ![]() Hakim kocaya sormuş: Karınızı duydunuz ![]() Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: Sayın hakim ![]() ![]() ![]() Hakim sekreterine dönmüş: Yaz kızım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Biraz Gülelim |
![]() |
![]() |
#3 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimKAPLUMBAĞA Kaplumbağaların çok uzun yaşadıkları bilinir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz Gülelim Einstein Ve Fenerbahce Einstein ölünce öteki tarafta sorgu melekleri sinavdan geçirip, dünya defterini okumuslar ![]() gitmeye hak kazanmis ![]() bahçeye getirmisler ![]() ![]() çiçeklerle kapli bir bahçe vermisler ![]() yasamaya baslamis ![]() kapisi çalmis ![]() görmüs ![]() -"Benim IQ'um 180" demis Einstein çok sevinmis ve hemen adama, "gel içeri seninle Quantum fizigi, izafiye teorisi biraz da felsefe konusalim" demis ![]() gece misafir etmis ![]() Bir süre sonra yine bir aksam kapi çalinmis ![]() - "Benim IQ'um 90" demis ![]() Einstein "Gel seninle siyaset ve ekonomi konusalim" diye içeri almis adami ![]() Adam 7 gün 7 gece kalmis villada ![]() Aradan yine vakit geçmis ve bir gece vakti kapi çalinmis ![]() -"Benim IQ'um 15" demis ![]() Einstein bakmis bakmis: "Hmm buyur içeri, konugum ol seninle de fenerbahçe'yi konusuruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimKayseriliye Sormuşlar BİR GÜN KAYSERİLİYE SORMUŞLAR İKİKERE İKİ KAÇ DİYE ODA DEMİŞKİ ALIRKEN Mİ?SATARKEN Mİ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimÖlüm Döşeği Adamın biri ölüm döşeğindedir adam sorarkarım nazife burdamıdır kadın-burdadır ![]() adam-büyük oğlum temel burdamıdır temel-burdayım babacuğum adam-güzel kızım fadime burdamıdr kız-burdadır babacığım adam-küçük oğlum burdamıdır çovuk -burdayım babacuğumder adam _ ulan allahbelanızı versin hepiniz burdasınız peki dükkana kim bakacak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimBir İngiliz doktor diyor ki: -Tıp bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamın beynini alırız ve başkasına koyarız ve onu altı haftada iş arayacak hale getiririz ![]() Alman doktor diyor ki: -Bu hiçbir şey değil; biz bir adamın beynini çıkarırız ve başkasına koyarız ve onu dört haftada savaşa hazır hale getiririz ![]() Amerikalı doktor da diyor ki: -Beyler siz çok geridesiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimBana Değil Adam yolda arkadaşına rastlar ve merakla;_Ben seni hastanede biliyordum? _Kaçtım ![]() ![]() _Niye kaçtın ? _Hemşire basit bir ameliyattır niye heyecanlanıyorsun ki dedi ![]() _Sakin olasın diye söylemiştir sana _Bana değil operatöre söyledi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimMorg - Doktor beni morga mı götürüyorsunuz?![]() ![]() - Evet ![]() - Ama ben daha ölmedim ki ![]() ![]() ![]() - Olsun biz de daha gelmedik zaten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimDoktor Olcak Adamın biri bir gün arkadaşlarıyla kahvede konuşuyormuş: -Bu bizim çocuk bi âlem yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masadakiler sormuş; -Doktor olacağını nasıl anladın bu yaşta?!? Adam; -Yazdıklarını çimse okuyamayi de ondan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimKurnaz Kayserili Bir kayserili ve iki çorumlu bir gün trende karşılaşır ve konuşmaya başlarlar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
esas33
|
![]() Cevap : Biraz GülelimKayseri`li, trende yolculuk etmekte ![]() ![]() ![]() ![]() -Gel seninle birbirimize bilmece soralım der ![]() -Önce ben sorayım; bilirsen ben sana bin lira veririm ![]() ![]() ![]() -Tamam, der adam, sor bakalım -Söyle öyleyse: Üç ayaklı hayvan nerde yaşar? Öteki yolcu düşünür, bilemez: -Al 10 bin lirayı ![]() Şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum: Üç ayaklı hayvan nerde yaşar? Kayseri`li, hiç düşünmeden, aldığı 10 bin liranın bin lirasını geri verir: -Al şu bin lirayı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Biraz GülelimValla gülemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |