![]() |
Yeşilyurt, Karabağlar Eğitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyurt, Karabağlar EğitimEğitim Semtte fazlasıyla ilköğretim okulu ve lise vardır ![]() İlköğretim okulları Şehit Komado Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu(eski Yeşilyurt İlköğretim Okulu), Uluönder Caddesinin aşağısında, Adnan Kahveci Parkının karşısındadır ![]() Ahmet Ragıp Üzümcü İlköğretim Okulu(bazen sadece "Üzümcü Okulu" olarak ta anılır), Ordu Caddesinin karşısında, Saim Çıkrıkçı Caddesi ile Yıldız Caddesinin kesiştiği yerdedir ![]() Şehit Muzaffer Erdönmez İlköğretim Okulu, Mızraklı Caddesi üzerinde bulunur ![]() Şehit Halit Taş İlköğretim okulu da Polat Caddesi üzerinden, Devlet Hastanesine gelmeden yol üzerinde görülebilinir ![]() Şehit Gazeteci Hasan Tahsin İlköğretim Okulu, Kooperatif Evleri'nde bulunmaktadır ![]() bu okullar ve daha fazlası Yeşilyurt semtinde görülebilinir ![]() Liseler Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi ile Eşrefpaşa Lisesi, Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bitişiktirler ![]() Vali Nevzat Ayaz Lisesi Şehit Erkan Özcan Lisesi ve daha fazlası Yeşilyurt semtinde görülebilinir ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|