Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, karabağlar, yeşilyurt

Yeşilyurt, Karabağlar Eğitim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşilyurt, Karabağlar Eğitim

Eğitim
Semtte fazlasıyla ilköğretim okulu ve lise vardır
İlköğretim okulları

Şehit Komado Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu(eski Yeşilyurt İlköğretim Okulu), Uluönder Caddesinin aşağısında, Adnan Kahveci Parkının karşısındadır
Ahmet Ragıp Üzümcü İlköğretim Okulu(bazen sadece "Üzümcü Okulu" olarak ta anılır), Ordu Caddesinin karşısında, Saim Çıkrıkçı Caddesi ile Yıldız Caddesinin kesiştiği yerdedir
Şehit Muzaffer Erdönmez İlköğretim Okulu, Mızraklı Caddesi üzerinde bulunur
Şehit Halit Taş İlköğretim okulu da Polat Caddesi üzerinden, Devlet Hastanesine gelmeden yol üzerinde görülebilinir
Şehit Gazeteci Hasan Tahsin İlköğretim Okulu, Kooperatif Evleri'nde bulunmaktadır

bu okullar ve daha fazlası Yeşilyurt semtinde görülebilinir
Liseler

Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi ile Eşrefpaşa Lisesi, Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bitişiktirler
Vali Nevzat Ayaz Lisesi
Şehit Erkan Özcan Lisesi

ve daha fazlası Yeşilyurt semtinde görülebilinir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com