![]() |
Taylan Bilgel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taylan BilgelTaylan Bilgel (d ![]() ![]() 1963 yılında Ankara Koleji'nden mezun olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı: Aydın Doğan * Yönetim Kurulu Başkan Vekili: İmre Barmanbek * Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Vural Akışık Diğer yönetim kurulu üyeleri: Mehmet Ali Yalçındağ * Arzuhan Doğan Yalçındağ * Vuslat Doğan Sabancı * Hanzade Doğan Boyner * Zekeriya Yıldırım * Taylan Bilgel * Ali İhsan Karacan * Ragıp Nebil İlseven Enerji Petrol Ofisi Erk Petrol Kıbrıs Türk Petrolleri Petrol Ofisi Gaz İletim Petrol Ofisi Oil Financing Petrol Ofisi Alternatif Yakıtlar Petrol Ofisi Gürcistan D-Tes Medya Doğan Yayın Holding D-Smart Turizm Milta Milta Kemer Işıl Club Bodrum Milta Milta Bodrum Marina Işıl Tur Doğan Havacılık Sanayi Çelik Halat Ditaş Doğan Organik Ürünler Ticaret Milpa Hürriyet Pazarlama Doğan Otomotiv Ortadoğu Otomotiv Anadolu Otomotiv Finans Ray Sigorta DD Mortgage Marbleton Property Fund Değeri: Yükselen $7,7 milyar USD (2007) Çalışan sayısı: 16 ![]() Borsa sembolü: (İMKB: DOHOL) Web sitesi: doganholding ![]() ![]() Bir Türk'ün biyografisi olan Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|