Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgel, taylan

Taylan Bilgel

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taylan Bilgel

Taylan Bilgel (d 1942, Ankara, Türkiye) Türk iş adamı, Doğan Holding yönetim kurulu üyesi ve Anadolu Otomotiv şirketinin kurucusu ile yönetim kurulu başkanı
1963 yılında Ankara Koleji'nden mezun olmuştur Üniversite eğitimine Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi'nde devam etmiş ve 1971 yılında mezun olmuştur İş hayatına Türkiye'nin başkenti olan Ankara'daki Gül Palas Otelini işletmeye başlayarak atılmıştır 1983 yılından itibaren ise kurucusu olduğu Anadolu Otomotiv'in yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır Ayrıca Doğan Holding yönetim kurulu üyesidir

Doğan Holding

Yönetim Kurulu Başkanı: Aydın Doğan * Yönetim Kurulu Başkan Vekili: İmre Barmanbek * Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Vural Akışık

Diğer yönetim kurulu üyeleri: Mehmet Ali Yalçındağ * Arzuhan Doğan Yalçındağ * Vuslat Doğan Sabancı * Hanzade Doğan Boyner * Zekeriya Yıldırım * Taylan Bilgel * Ali İhsan Karacan * Ragıp Nebil İlseven

Enerji

Petrol Ofisi Erk Petrol Kıbrıs Türk Petrolleri Petrol Ofisi Gaz İletim Petrol Ofisi Oil Financing Petrol Ofisi Alternatif Yakıtlar Petrol Ofisi Gürcistan D-Tes

Medya

Doğan Yayın Holding D-Smart

Turizm

Milta Milta Kemer Işıl Club Bodrum Milta Milta Bodrum Marina Işıl Tur Doğan Havacılık

Sanayi

Çelik Halat Ditaş Doğan Organik Ürünler

Ticaret

Milpa Hürriyet Pazarlama Doğan Otomotiv Ortadoğu Otomotiv Anadolu Otomotiv

Finans

Ray Sigorta DD Mortgage Marbleton Property Fund

Değeri: Yükselen $7,7 milyar USD (2007) Çalışan sayısı: 16467 (2007)

Borsa sembolü: (İMKB: DOHOL) Web sitesi: doganholdingcomtr

Bir Türk'ün biyografisi olan
Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com