![]() |
Trafik Cezası (gerçek hikaye) Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Trafik Cezası (gerçek hikaye) HikayesiTrafik Cezası (gerçek hikaye) Hikayesi Deniz yavaşlamadan önceTakometreye baktı: Hız limitinin 90km olduğu yerde 110km ile gidiyordu ve son dört ay içerisinde dördüncü defa polis tarafından durduruluyordu ![]() ![]() yanımızdan daha hızlı bir araba geçer" diye düşünüyordu ![]() ![]() arabasının koltuğuna sindi ![]() ![]() trafik kurallarını ihlal ettiği için ![]() "iyigünler Deniz" Ali gülümsemiyordu ![]() "Beni; Eşimi ve çocuklarımı görmen için eve giderken yakaladın" "Evet öyle" Ali umursamaz görünüyordu ![]() "Son günler eve hep çok geç geldim ![]() ![]() ![]() "Evet ne demek istediğini anlıyorum ![]() ![]() diye cevapladı Ali ![]() "Eyvah! Bu taktik fazla işe yaramayacak gibi ![]() "Beni kaç ile giderken yakaladın?" "110 ![]() ![]() "Ah Ali, bekle bir dakika lütfen ![]() ![]() ![]() "Lütfen Deniz, arabana gir" diye üsteledi Ali,Deniz, canı sıkkın bir şekilde arabasına girdi, kapıyı çarparak kapattı ![]() ![]() "Ali niye benim ehliyetimi ve araba ruhsatımı istemiyor ki" diye düşündü Deniz, Ne olursa olsun, bundan sonra camide de bu adamın yanına oturmaktansa, birkaç gün Deniz camiye gitmeyecekti ![]() Ali kapıyı tıklatıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgili Deniz, benim bir kızım vardı ![]() hızlı araba kullanan biri tarafından öldürüldü ![]() kazadan dolayı, adam cezalandırıldı ![]() ![]() ![]() kadar beklemem gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Deniz 15 dakika kadar bir süre yerinden kıpırdayamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alabilirsin, AMA İNSAN HAYATINI ASLA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|