Etimesgut Anadolu Lisesi Başarıları |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etimesgut Anadolu Lisesi BaşarılarıBaşarıları 1- Uluslar arası Ülke Kültür Tanıtım Yarışmasına 169 Ülke katılmış olup; Okulumuz Dünya Birincisi olmuştur Dünya Birincisi olan öğrencilerimiz: * Özgem GÜMÜŞ * Selcan ÖZDEMİR * Gamze BARAÇ * Burcu KUTLU * Ece YAZICI * Özge ÖZCAN * Aydın BAŞOLUK * Aysu ÖZKAN Sorumlu Öğretmen : İrem Ebru Gürsoy İnternet Ortamında Coğrafya Alanında Düzenlenen yarışmaya 55 Ülke katılmış Aşağıda isimleri yazılı öğrencilerimiz Dünya Birincisi olmuşlardır: * Siret Cansu CEYLAN * Eren AYBİRDİ * Orhan Uruncan YÜCEL * Uğur Yılmaz BİLEN * Zulfiye Ebru KORKMAZ * Merve KARABEY * Janset TURAN * Onur KARTAL * Süleyman Ozan ÖZALLİ * Oya Kader ÜNAL Sorumlu Öğretmen : İrem Ebru Gürsoy 2- COMENİUS Dil Projesi Türkiye'nin en iyi projelerinden biri seçilmiştir Sorumlu Öğretmenler : İrem Ebru Gürsoy , Sıdıka Kurşungeçmez , Fatma Özkol 3- 2007 Yılında Okul Tiyatromuz İlçe Birincisi olmuştur Sorumlu Öğretmen : Fadime Acet 4- Ankara'yı Tanıyalım Turizm Bilgi Kültür Yarışması, 2006 Yılında Ankara 3cü lüğü 2007 Yılında Ankara 1liği, 2008 Yılında Ankara 1liği , 2009 Yılında Ankara 1liği Son Üç Yılın Ankara Birincisiyiz 2008 , 2009 Yılında Yarışmaya Katılan Öğrencilerin İsimleri : Büşra ORÇAN, Görkem SAĞIROĞLU, Yağmur AYRAÇ Sorumlu Öğretmenler: Yurdagül ŞERBETÇİOĞLU-Cemile ÇAĞLAYAN KARAKÜTÜK 5-ODTÜ Matematik 2Yarışmasında Devlet Liseleri Arasında Ankara Fen Lisesinden Sonra 2'liği elde ettik Yarışmaya Katılan Öğrenciler :Yunus Emre HASKILIÇ,İsmail GÜLEK, Mert ÇALIK Sorumlu Öğretmenler : NYaprak ŞİMŞEK- Yücel ÇETİN 6-Karatede İl'de Ferdi Branşta Ankara 3cüsü · Serap GÖÇ 2009 yılında iki kez Ankara Birinciliği , Türkiye Sekizinciliği 62-Okulumuz aynı zamanda 2009 yılında,Avrupa Delegasyonu tarafından düzenlenen Avrupa Bilgi Yarışması'nda ilçe elemelerini başarıyla geçmiş ancak il elemelerinde başarılı olamamıştır 7-Kız Voleybol Takımımız İlçe 2si olmuştur Sorumlu Öğretmen: Berrin BİNAY * Aslı CELASUN * Arzu Gözde AKGÜL * Seda ÖZBEK * Büşra ORÇAN * Asena ÖZBEK * Pelin ÇİLOĞLU * Cemre DARICI * Deniz Gizem AKSOY * Tuğba AYGAR * Sıla Beste TEKİN * Sedef Nur KAHRİMAN * Merve DOĞAN * Semiha Selda YILDIZ * ALİ BURAK BATMAZ 7- Erkek Basketbol Takımımız İlçe 2si olmuştur Sorumlu Öğretmen: Mehmet Ali ÖZKAN * Özgür ERDEM * Onur Berk KUTLUATA * Sercan SAPER * Yiğit TOSUN * Oğuzhan Burak AYTEN * Mert ÇELİK * Hidayet Anıl BAŞTUĞ * Deniz OKKA * Burak KAYA * Barış ÇUBUKÇU * Umur Kemal KOLSUZ * Utku HÜRSES * Ersin ATAÇ * Mertcan ERGİNÖZ 8-Badminton Takımı İl Üçüncüsü olup Mersin ilinde düzenlenen Türkiye Finallerine katılmıştır Sorumlu Öğretmen: Mehmet Ali ÖZKAN * Sümeyye YILDIRIM * Nilay GÜRKAYNAK * Elif YİĞİT * Asena TÜRKMEN 9- Masa Tenisi Takımımız 2007-2008 ve 2008-2009 öğretim yıllarında İlçe 1si olmuştur Sorumlu Öğretmen: Berrin BİNAY * Alperen AMİL * Ali İhsan ÇELİK * Mustafa Burak ŞAHİN * Doruk ÖNÜR * Okan KÜÇÜK * Muhammed Said GENÇ 10-Liseler arası bilgi yarışmasında okulumuz yarı finale kalmış yarı finalde Ankara Fen Lisesiyle başa baş bir yarışma çıkarmıştır Son Genel Kültür Sorusuyla Fen Lisesi finale kalmıştır Yarışmaya Katılan Öğrenciler : Mehmet GÜNDOĞDU, Yunus Emre HASKILIÇ, Deniz ÇAĞLAR [ Görevli Öğretmenler : Abdullah BERBEROĞLU, Aynur KARACAKALE, Arzu BÜYÜKKESKİNLİ, Ramazan DOĞAN 11- Okulumuzda Her öğretim yılında Sınıflar Arası Bilgi Yarışması yapılmaktadır Sorumlu Öğretmenler : Medine YILMAZ, Serra ARSLANTÜRK, FMürşide ASLIYÜKSEK 12- 2007-2008 öğretim yılında İstiklal Marşı ile ilgili derginin çıkarılması , 2008-2009 öğretim yılında Çanakkale Şehitlerini Anma Programıyla ilgili dergi çıkarıldı Sorumlu Öğrenciler : Ahmet ŞEN, Sercan ARAN Sorumlu Öğretmen : Cemile ÇAĞLAYAN KARAKÜTÜK 13- 9 yıldan beri Ankara'da Devlet , Okulları arasında en temiz okul olma iddiamızı sürdürmekteyiz Okulumuz Beyaz Bayrak Almıştır Ayrıca 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında 2 Adet Çok Amaçlı Salonumuz hizmete sunulmuştur , beraberinde 9-B ve 10 Fen C sınıfı velilerimiz teknolojik açıdan hazırlamışlardır Eğitim Araçları ve Donatım Dairesi'nden çok önemli destek alınmıştır 2008-2009 öğretim yılında tüm Kuluplerimiz toplum hizmeti gerçekleştirmiştir , ilgili kurumlara geziler düzenlenmiş , meslek tanıtımları yapılmış , Alan Bölümü ile ilgili ve diğer konularda seminerler verilmiştir Bu seminelerden öğrencilerimizle birlikte velilerimizde yararlanmıştır Yeni Eğitim Sistemi 11Sınıf Öğrencilerimize tanıtılmıştır 2 Öğrencimiz Türkiye Voleybol Turnuvalarına ferdi olarak katılmaktadır 2007-2008 ve 2008-2009 Eğitim Öğretim yıllarında geniş kapsamlı Bilim Şenliği düzenlendi --Koprulu 09:43, 10 Temmuz 2009 (UTC) Kaynak : Wikipedia |
|