![]() |
Seslenişim Sanadır..Duy Beni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Seslenişim Sanadır..Duy Beni..Seslenişimdir sanadır / Duy beni…
Hangi mevsimde olursa olsun sev beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişim sanadır ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin yollarda biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesimdir sana / Kat beni kendine ![]() ![]() Bilirsin kendim kadar yalnız, sen kadar kalabalıktır yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dua miktarı sevgi istiyorum senden ![]() ![]() Fazla vaktim yok ![]() Hadi uzat ellerini ![]() Duy seslenişimi ![]() ![]() Bekle sabırsızca sana gelişimi ![]() ![]() Kendimin sonunu hazırlarken, Aslında sana doğuyorum… Kökleri sana ait bir hayat istiyorum sadece Daha fazla kurabileceğim cümle de yok ![]() ![]() Nefesime sarıl… Gözetle perdelerin ardından ![]() ![]() Elbet bu karanlık aydınlığa gurûb edecek ![]() ![]() Bilirsin beni ![]() ![]() Kendim kadar yalnızım ![]() ![]() Eğer sen varsan, Ben de varım bilesin… “ Bir dua miktarı olsa da sevginden mahrum etme beni sevgili… ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Seslenişim Sanadır..Duy Beni.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seslenişim Sanadır..Duy Beni..Yüreğine sağlık teşekkürler paylaşım için ![]()
|