Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
misin, sevmez

Sevmez Misin?

Eski 06-29-2008   #1
hayalet

Sevmez Misin?

Yaz direniyor sonbahara…Gece yildizlarin sozcusu bir tek seni anlatiyorYanima bakiyorum yoksun nefesim daraliyor bogazimdan baslayip tum vucuduma yayilan bir agirlik yerimden kipirdayamaz hale getiriyor beni Kapiyorum gozlerimi yoksan gormesinler hicbir

seyi ansizin cikip gelse diyorumBir dokunusuna bir kenti feda edecegimi bilse ve gelse…
GELMEZMISIN?

Uzaktasin ama degilsin aslindaYureginden kalkan kelebeklerin saclarina kondugu o an bizi zaman ve uzakligin asla ayri koyamayacagini anlamistik ikimizdeIki beden iki farkli yerde olsa bile ruhlarin bulusmasini ne engeller?Ozgur birak ruhunu gecenin karanligini delen beyaz bulutlara binip gelsin ve bulussun benimleBirak,ruhlarimiz sevissin bu gecede…
ISTEMEZ MISIN?

Sen aslinda "ben"sinSimdi ne dusunuyorsam aynini dusunuyorsun biliyorumSabah uyandigimda yanimda olmayisinin acisini daha geceden hissediyorum ,uykularim kaciyorUyku beni de seni de coktan terk etti zaten ve sen de ayni aciyi benimle ayni anda duyuyorsunGozlerindeki huznu,gozlerinde sevinci,gozlerinde en yaramaz cocugu gordugum anlar geliyor aklimaSende bak gozlerime onlarda yillara meydan okuyan solmamis ve asla solmayacak bir ask varsenin askin
GORMEZ MISIN?

Sesleri ayird edemiyorum bu gece ,ne garip… Aklima sadece senin soyledigin sarkilar var,ondan belki deSeni dinliyorum "Kimseye etmem sIkayet" diyorsunBir sarkida seninle soylemek istiyorum seninle sesimizin duyulmadigi yer kalmasin istiyorumAvazimiz ciktigi kadar bagira bagira soyleyelimSarkimiz butun asklara mars olsun
SOYLEMEZ MISIN?

Yine bir sabaha karsi sen uyumak isteyipte uyuyamadigin uykulara hasretken calacagim kapiniSarilarak karsilayacaksin beni teninin kokusunu cekecegim icime basim bonecekTam isIklar sonecek saatlerce el ele tutusup tek kelime etmeden bakisacagizBakismaktan yorulup konusacagiz siirler okuyacagim sanaYok edecegim korkularini yanitlanmamis soru kalmayacakBu yil nasil seviyorsam seni oyle sevecegim bundan sonrada ya sen beni…
SEVMEZ MISIN?

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com