Dalkoz, Bayramören Adım Adım Dalkoz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dalkoz, Bayramören Adım Adım DalkozAdım adım Dalkoz Acı Elma Akgaya Alişgilin Değirmen Alişgilin Geçit Arg Altı Argın Üstü Aşağı Bağlar Aşağı Eski Bağlar Aşağı Harman Gaşı Aşağı Harmanlar Aşağı Sarıkaya Balcının Tepe Bayramören Dağı Boza Cebel Cingan Deresi Codu Gızın Meşelik Çağlayık Çağlayık Başı Çakmak Kaya Çamlı Bağlar Çekirgelik Çerçi Kayası Çetlemük Çiftlik Çiftlik Gaşı Çolak Hamdinin Değirmen Çorak Başı Darı Yeri Dere Bahçeler Derin Dere Dideler Dımdım Oluğu Dışdıbak Doruk Doruk Bağ Döneğen Duman Bahçe Duman Oğlunun Düz Dut Dibi Eğlen Çayırı Eneklik Deresi Erencük Erenler Eski Bağlar Etcemez Etli Gızın Çam Fuğla Gadı Tarlası Gadı Yeri Gale Tarlası Gandurmaz Gara Dut Garıcalı Dere Gavaklık Gavur Anbarı Gaya Başı Giliz Gışla Gızlar Tepesi Gurt İni Guru Köprü Guş Tepesi Güney Möhreler Harman Gaşı Harmanlar Hasan Değirmeni Höydür Bostan İsgövül İsgövül Başı İzzetgilin Değirmen Kadı Yeri Kar Kayası Karacalar Kayası Kavlağan Kemer Kaya Kirazın Yanı Kiren Dere Kirence Kızılca Bayır Koca Çukuru Köfünlük Köprübaşı Köteklik Küre Kürt Cöğüzü Maktepe Mantarlık Mazingilin Değirmen Melan Meydanı Meydancık Mezarlık Musalla Nühyazısı Orak Girmez Öküz Öldüğü Peçire Pelidin Dibi Pınarcık Sarı Kaya Sarı Oluk Sazak Soğuk Pınar Söğütlük Su Çıkan Tabağna Tabağna Başı Topraklık Tosunoğlunun Dağ Tömbüldek Uflağ Yazı Yukarı Bahçe Yukarı Bahçeler Yuva Köyü Kaynak : Wikipedia |
|
|
|