Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşanma, sebebi

Boşanma Sebebi

Eski 11-23-2006   #1
mate

Boşanma Sebebi

Boşanma Sebebi

Sondaki not süper

Sevgili eşime,
7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zannedersem de oldum, ama hiçbir zaman senden bunun karşılığını görmedim
Hele şu son iki hafta benim için bir cehennemden farksızdı Bugün Patronun beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde bu artık bardağı taşıran son damla olmuştugeçen hafta eve geldiğinde, ne saçlarımdaki değişikliğin ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın, hatta senin için kendime yeni aldığım geceliği bile giydiğimi farketmedinAma sen ne yaptın? eve geldin, iki dakika içinde yemeği mideye indirdin,televizyonda maç seyrettin ve gidip yattınArtık ne bana beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama hiçbir şey yapmıyorsun Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni artık eskisi gibi sevmiyorsun
işte bu yüzden artık seni TERKEDİYORUM

NOT:
Lütfen beni aramaya kalkma, ERKEK KARDEŞİNLE beraberim ve sana hayatında
mutluluklar dilerim!!!!

Sevgili eski Karıma,
inan yazdığın bu mektuptan başka, hiç ama hiçbir şey beni bu kadar sevindirmezdi
Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana her şeyi yaptın

Tamam çok fazla Spor programları seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu bile fayda etmiyordu

Tabiki geçen hafta saçlarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğinin farkına varmıştım! tam aynı Erkeğe benzemişsin diyecektim ki,aklıma annemin bir sözü geldi;
EĞER AĞZINI GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMEK İÇİN AÇMIYACAKSAN, HİÇ AÇMA
senin en sevdiğin yemeği yaptım derken galiba sen beni Kardeşimle karıştırmıştın, çünkü o yaptığın yemek benim hiç sevmediğim bir yemekti!!
Ben yatmaya giderken üzerinde yeni ve çok seksi bir gecelik vardı tamam,ama üzerinde hala Etiketi duruyordu, ve inşallah bu bir tesadüftür ama,geceliğin fiyatı 4999 du ve o gün kardeşim benden tam 50£ borç almıstı????

Ama biliyormusun bütün bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim, ve herşeyin birgün güzel olucağını, değişiceğini ve mutlu olucağımızı umuyordum
İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gün Lotto da tam 10 Milyon Euro kazandığımı öğrenmiştim, hemen Patrona çıkıp istifamı verdim ve ikimiz için Jamayka ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp gitmiştin
Belki de bu olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve böyle olması gerekiyordu
Dilerim seçtiğin ve her zaman hayalını kurduğun bu hayatta mutlu olursunAvukatımın dediğine göre bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hiç bir
Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!!! nerdeysen orda kal!!!

NOT: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Carl olan kardeşim bir zamanlar Carla idi

İmza:
o şimdi çok zengin ve KUŞLAR KADAR HÜR!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-23-2006   #2
Şengül Şirin

ee diyecek bişe bulamıyorum hak etmiş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-23-2006   #3
aisha

aman ya ne biçim evlilikler var eşinin kardeşiyle yuh ya bunları okuyunca insan evlenmeyecem diyo doğru eş seçmek gerçekten çok önemli Allah'ım bizi bunlardan yapma ya rabbim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-23-2006   #4
mate

ya gerçek değildir herhalde bu ciddiye almaya gerek yok aisha cığım komedide bak zaten:)))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-24-2006   #5
yosun_26

saolasın mate yaaa şu yoğun işlerimin arasında beni güldürdün
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-24-2006   #6
aisha

evet ya çok ciddiye :)almışım ama yurt dışında böyle şeyler gerçekten var
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-24-2006   #7
sayuri_0510

ya bunun gerçek olmadığna eminsiniz dime hiç hoş bişe değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-25-2006   #8
sawman

saol komıkmiş

Yaşamla ölümü ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayırmaz ki

ÇARŞI
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com