![]() |
Alçak Gönüllü Kızın Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Alçak Gönüllü Kızın ŞiiriAlçak Gönüllü Kızın şiiri Bir yarim olsun esmer, yakışıklı, Çok şey istemem, boyu 1 ![]() ![]() Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun ![]() Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun ![]() Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun ![]() Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun ![]() Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun ![]() İstedim ki olmuşken gönlümce olsun ![]() Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun ![]() Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun ![]() Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun ![]() Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun ![]() Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun ![]() Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun ![]() Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun ![]() Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun ![]() Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun ![]() Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun ![]() Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun ![]() Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun ![]() Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun ![]() Bundan ibaret bütün isteğim ![]() Nice kısmetlerim çıktı da teptim ![]() Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alçak Gönüllü Bir Kızın Dileği |
![]() |
![]() |
#3 |
90burcu
|
Alçak Gönüllü Bir Kızın DileğiBir yarim olsun esmer, yakışıklı, Çok şey istemem, boyu 1 ![]() ![]() Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun ![]() Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun ![]() Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun ![]() Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun ![]() Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun ![]() İstedim ki olmuşken gönlümce olsun ![]() Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun ![]() Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun ![]() Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun ![]() Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun ![]() Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun ![]() Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun ![]() Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun ![]() Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun ![]() Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun ![]() Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun ![]() Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun ![]() Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun ![]() Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun ![]() Bundan ibaret bütün isteğim ![]() Nice kısmetlerim çıktı da teptim ![]() Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alçakgönüllülük!!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
Alçakgönüllülük!!!!Bir yarim olsun esmer yakisikli, Cok sey istemem boyu 1 ![]() ![]() Fazla zengin olmasin umrumda degil, Yeterki 50-60 milyari olsun ![]() Meslege etikete hic önem vermem, Isterse mühendis, isterse doktor olsun ![]() Dügünümde fazla görkem istemem, Yeterki nikahimiz Hilton'da olsun ![]() Balayimiz kücücük bir tatil, Paris'de Roma'da New-York'da olsun ![]() Yüzgörümlügü önemli degil, Ne cikar birkac tasli pirlanta olsun ![]() Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik üc katli bir kösküm olsun ![]() Evimde erkegimin sözü gecmeli, Yeterki benimde müsadem olsun ![]() Ev islerimi kendim yaparim, Bana yardim edecek birkac hizmetcim olsun ![]() Yemek hazirlamak ayri bir zevktir, Pisirecek Bolu'lu bir ahcim olsun ![]() Midem büyük degildir kuru ekmek yerim, Yeterki katigim siyah havyar olsun ![]() Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeterki arabam BMW olsun ![]() Yaz tatilim sakin gecmeli, Bunun icin side'de bir yalim olsun ![]() Soguk karli kis günlerinde, Ugrak yerimiz Uludag olsun ![]() Yilbasi gecesi tek eglencemiz, Maksim'de iborotti konseri olsun ![]() Dogumgünümü hatirlasin yeter, Yeterki hediyesi bir yakut olsun ![]() Yildönümümüzü birlikte kutlayalim, Bana hediyesi bir villa olsun ![]() Kocayalim onunla ayni yastikta, Yeterki yastigimiz atlastan olsun ![]() Cocuklarimi kendim büyütürüm, Bakacak Italyan bir dadimiz olsun ![]() Bundan ibaret bütün istegim, Nice kismetlerim ciktida teptim ![]() Benim gibi bir alcakgönüllüyü Alacak olan sadece birazcik ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
asyaland
|
![]() Bundan ibaret bütün istegim, Nice kismetlerim ciktida teptim ![]() bu alcakgönüllülüğe dayanamamıstır zavallılar :)))))))) tesekkürler tatia
![]() |
Cevap : Alçak Gönüllü Kızın Şiiri |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Cevap : Alçak Gönüllü Kızın ŞiiriEş konular birleştirildi ![]() ![]() ![]() teşekkürler :) |
![]() |
![]() |
|