Gökhan Birben |
06-29-2008 | #1 |
KRDNZ
|
Gökhan BirbenBir Türkü Ömrüme Yel vurup ayırdı Kanadımı dalımı Kül ile doyurdu Kara toprak gülümü Önümüzde bizden uzak Bize yakın bir yer var Hiç kaygımız yokmuş gibi yürüyelim Güzel çocuk Nasıl olsa göğsümüzde bize ait soluğumuz Söylenecek sözümüz var az buçuk Hayattan alacaklıyız yürüyelim güzel çocuk Kıyıları dövsün deniz Gel diyelim gelen biziz İşte biz Yine biz Hiç kaygımız yokmuş gibi yürüyelim Sular gibi Deniz gibi Dağlar gibi İzinsiz Bir türkü dizmişim Ömrüme yakmak için Dereler gezmişim Denize akmak için |
Cevap : Gökhan Birben |
06-29-2008 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenFırtına Karayemiş dalina Gel salina salina Acep niye vermezler Emsali emsalina Ay vurur ağaçlara Gölge vurur taşlara Ben yarimi sorarum Gökte uçan kuşlara Hehhhh Kız içluğun var midur Giy bakayum dar midur Elim sığacak kadar Koydunda yer var midur İnelim fırtınaya Tutalım alabalık Bide ananla baban Etmedi mi sevdaluk Hehhhh |
06-29-2008 | #3 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenAkar Hemşin Deresi bilmem nereden akar habu derenun başi yol vermez ki geçeyim içinun çoktur taşi hayde güzelum hayde bile gidelum hayde akar hemşin deresi dolar karadeniza evvelden benum idun şimdi ne oldi biza hayde güzelum hayde bile gidelum hayde akar hemşin deresi çat duzina göl olur beyuği evlenince küçuğina yol olur hayde güzelum hayde bile gidelum hayde ayağumda var yara basamiyorum kara kurban olayim kurban sozinde duran yara hayde güzelum hayde bile gidelum hayde |
06-29-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenAlacalı Kuş E kuş alacalı kuş O daldan bu dala düş Dediler yar yaylada Gittim ki yaylalar boş Bu yalancı dünyada Her seven bir eş arar Taşın kalbi yok ama Onu da yosun sarar E kuku ne ötersin O dillerin kurusun Daha sabah olmamış Koyver yarim uyusun Aktı gözümün yaşı Dere oldu sel gibi Hey gidi yalan dünya Geldi geçti yel gibi |
06-29-2008 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenYüreğum Seninlendur Çikalum yaylalara buzi kiralum buzi yare kurban demişum oy her süriden bir kuzi Nasil olur acaba kuzisi elen ana gezer otlar dağlari oy yüreği yana yana Karşi dağun duzini kuzi otlar yuzini elmeden bir görseydum oy nazli yarun yuzini Elevitun deresi iki tarafli akar yüreğum seninlendur oy gözüm ellere bakar |
06-29-2008 | #6 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenNazli Yar Başundaki puşinun çiçekleri karali nazli yar çiçekleri karali sen beni eldurmedun koydun böyle yarali Dünya yalandur yalan Görmedum sevup alan nazli yar görmedum sevup alan Acaba bu dünyada Var midur dertsuz olan E verane dereler gidersiz akup akup o yarum gidersiz akup akup hiç hasret çekmezmisiz dönüp dağlara bakup |
06-29-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenGidiyorum Yayladan bu yil çiktum yaylaya çimena bastum karsuz ander kalsun yaylasi o da sevilmez yarsuz gidiyorum yayladan güz geldi onun içun her puardan su içtum sevduğum senun içun veranuskürt dağini aştum ağlamağilen belki gelursun diye arduma bakmağilen dağlarun başina bak kar yağdi kişina bak felek vurdi ayirdi allahun işine bak |
06-29-2008 | #8 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenOy Pusilim yarim basma çimene bulurlar izimizi karışarım dumana yıktı sansınlar bizi nakarat:oy beni dertler beni tulum öldürdü beni bulamadım hemşinde oy gönlümce seveni evvel gonça gülüydüm şimdi sararıp soldum bana yar olmadında oy ele kul köle oldun nakarat:oy beni dertler beni tulum öldürdü beni bulamadım hemşinde oy gönlümce seveni oy pusili sevdiğim aldı beni bir dügüm gülmedi yüzümüze bu hander sevdaluk nakarat:oy beni dertler beni tulum öldürdü beni bulamadım hemşinde oy gönlümce seveni |
06-29-2008 | #9 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenKar Yağar Karamişe Kar yağar karamişun kara yapraklarina eleyim sevduğumun balli dudaklarina elevit dere içi otlar koyunla keçi kesme şekere benzer yarum ağzunun içi yayladan ki yurudum yayla güneşliyidi bakamadum geriya gözlerum yaşliyidi |
06-29-2008 | #10 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenDumanli Dağlar Sevup alamiyanun yüreğini buz bağlar Oy dumanlar dumanlar Hep dağlari sardunuz Yüreğumun derdini Bilsanuz ağlardunuz Gürgen yaprağun sari Yere düşmesa bari Senun da benum gibi Yüreğun mi yarali Armut çiçekli armut Yol üsitne durursun Ne mutli dallaruna Her geçeni görürsün Karşiya çifte çamlar Sakizi yere damlar Sevup alamiyanun Yüreğini buz bağlar |
06-29-2008 | #11 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenOy Oy Güzelim Döndüm dere yukarı aklım kaldı denize Sevduğum arkamızdan oy oy güzelim neler dediler bize Denizin dalgasını dereler savuşturur Ayri düştüm yarimden oy oy güzelim kim bizi kavuşturur Oy gemim budanasun yaktın beni yanasın Bu köyün inadına oy oy güzelim alır beni gidesun Gemim geliyor gemim duduğuni çalmadan Azraile can vermem oy oy güzelim sevdiğimi almadan |
06-29-2008 | #12 |
KRDNZ
|
Cevap : Gökhan BirbenOy Dağlarum Oy dağlarum dağlarum Böyle gezer ağlarum Kimselere darilmam İkbaluma yanarum Hey hey heyy dağa İkbaluma yanarum Dumani verdum dağa Daği karalamaya Dumanda benum gibi Meraktur ağlamaya Hey hey heyy dağa Meraktur ağlamaya Haşeyıf kuşları yorgun kanatlarıyla Yola dizildiğinde sende gideceksin Başında çam kokulu puşin olacak Ayağında buluttan bir deniz Bensiz benden habersiz Çifte puarlar yine ıssız akacak Göklerle başbaşa kalacağum Hasret kış olup örtecek üstümü Buz içinde bir sır gibi uykuya dalacağum Oy benim mavi gerdanlı yayla kuşum Oy dağlı kız Yine bensiz gideceksim hemi Benden habersiz Bu yıl yaylalar kardur Çoban çadırı kaldur Ben ağlamazdum ama Beni ağlatan yardur Hey hey heyy dağa Beni ağlatan yardur |
06-29-2008 | #13 |
jasmine
|
Cevap : Gökhan Birbentşkler krdnz emeğine sağlık
06-29-2008 | #14 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Gökhan BirbenGökhan Birben - Liligum Sevduğum turkileri ah oy oy oy oy oy oy liligum soyliyelum siradan ah oy oy oy oy oy oy liligum beni da hatirlayun ah oy oy oy oy oy oy liligum Uzandum yatağuma ah oy oy oy oy oy oy liligum derin uykuya daldum ah oy oy oy oy oy oy liligum kız senun merağunden ah oy oy oy oy oy oy liligum böyle saradum soldum Topladum da topladum ah oy oy oy oy oy oy liligum Çiçeğun sarisini ah oy oy oy oy oy oy liligum boyle boşa geçurdum ah oy oy oy oy oy oy liligum omrumun yarisini Gökhan Birben'in en çok hoşuma giden şarkısı diyebilirim Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler Sevgili KRDNZ |
06-29-2008 | #15 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Gökhan Birbengzl bi paylaşımm olmuş ellerine sağlıq(=