|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alır, bisikletli, dakikada, iken, rüzgar, yok, yolu |
![]() |
Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Bir bisikletli arkadan rüzgar olduğunda 1 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Yine 3 dakikada tamamlar arkadan esen rüzgar etki etmez desem olabilir mi acaba???:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ERen
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?3,5 dak mı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?(h+r) ![]() ![]() 3h+3r=1000 h+r=1000/3 4h-4r=1000 h-r=1000/4 h+r=1000/3 h-r=1000/4 alt alt topluyoruz 2h=1000/3+1000/4 2h= 7000/12 h=7000/24 x=v ![]() ![]() t=24/7 t=3,42 yada t=3,42857142857 çok kolay bir soru yahu daha zoru yok muydu????
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?yok artık bu ne :) sadece tahmin etmiycekmiydik kendimi çok saf hissettimde bu arada dejavu okuy ormusun yoksa sayısalcı falanmısın?:)merak ettimde:) bence 4 dk yol alır küsüretın bilemem:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Alıntı:
![]() ![]() ![]() ben matematiği seviyorum Fen bilimleri mezunu olunca böyle oluyor ![]() ![]() üniversite 4 yıl önce bitti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?bende sayısalcıyım ve çok severim ama böle bi soruda mantken matematikle çözmeyi değilde mantık yürütmeyi tercih ettim nedense:) seni tebrik ediyorum bunun için ![]() ![]() tekrar konu için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Doğru cevap 24/7 olmalıydı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|