![]() |
Kuşlar!.... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Kuşlar!....Gittiğiniz yerde sıcak kalplere Anlatın sevdamı ziyan olmasın Yorulmayın yavaş uçun ey kuşlar! Şu hevesim kursağımda kalmasın ![]() Kuşlar muradımı siz anlarsınız Benim sığınacak yerim kalmadı Dert ortağım bir tek sizler varsınız Halime yanacak dostum olmadı ![]() Fazla bekletmeyin dönün bahara Anlatın aşkımı kahrolanlara Benide götürün uzak diyara Yüreğim kafeste boşa yanmasın ![]() "V" yapın yorulan geçsin sıraya Sığmaz artık gönlüm köşke, saraya Korkunç yıllar maya çaldı karaya Karalar bağlamak kader olmasın ![]() Kuşlar muradımı siz anlarsınız Benim sığınacak yerim kalmadı Dert ortağım bir tek sizler varsınız Halime yanacak dostum olmadı ![]()
![]() |
Cevap : Kuşlar!.... |
![]() |
![]() |
#2 |
serserii
|
![]() Cevap : Kuşlar!....sensizlikte çektiğim acıları bilsen,
beni sensiz bırakır mıydın? gözlerimden akan yaşı görseydin, beni böyle söyletir miydin? seninde için benim gibi yansaydı, sensizlik başucundan bir an bile ayrılmasaydı, beni bu hasrete atabilir miydin? ah sevdiğim(!) ah benim canımın kendisi, neler çektim sensizlikte de, gene de burada beklemekteyim, bir gün dönecek misin? dönsen de bana gelecek mi (beyeniceğini umuyorum cnm paylaşımın için tşklr)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Kuşlar!....güzel şiirmiş ![]() ilhamım geldi şiir yazcam ![]() ![]() ![]() ilk kez kuşlar için şiir yazcamda=)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kuşlar!....emeğine sağlık canım çok beğendim tşk ederim serserii ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : Kuşlar!....çok güzel ve anlamlı bi şiir teşekkürler bizimle paylaştığın için
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
serserii
|
![]() Cevap : Kuşlar!....kezbancım bence sen şiir yazma cnm neden diye merak ediyosanda yazdığını bir kere oku anlarsan şiirde yazarsınn belki neyse jasminim sen şiirden anlıyosun devamını bekliyorumm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kezban
|
![]() Cevap : Kuşlar!....hodri meydan sevgili serseri,siteye eklediğim şiirleri anlamayan olmadı,ayrıca şiirden anlamıyorsun diyende olmamıştı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kuşlar!....Alıntı:
ama görüş tabi bu saygı duymak lazım şunuda bilki kezbanın yazmış olduğu şiirler gayet güzel birazcık bakmasını bilmek lazım sanırım ![]() jasmin şiirin çok güzel teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cevap : Kuşlar!....Alıntı:
![]() ![]() ayrıca böle güzel bir şiir ve yorumlardan sonra neden böle bişey deme gereği duydunuz anlamda veremdim hani arkadaşııma sonuna kadar güveniyorum ve çok güzel bir şiir çıkaracağından hiç şüphem dahi yok onu üzmeye kimsenin hakkıda yok biraz saygı sadece saygılı davranmayı beceremiyorsanız(veya ne demek olduğunu anlayamıyorda olabilirsiniz sizin bakış açınızdan)deneyin en azından ![]() ![]() konu için tşkler cnm çok güzel olmuş ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|