Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beach, bilgileri, didim, family, golden, resimleri, suit

Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri Didim

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Golden Beach Family Suit Bilgileri Ve Resimleri Didim

Golden Beach Family Suit - Alternatif Tatilin Adı

Didim İmbat Koyunda, Denize 50 mt, Özel plaj, Altınkum'a 8 km mesafededir Didim merkeze 2,5 km, Milas havaalanına 75 km mesafededir 400 mt uzunluğunda kum plaj

Özel Plaj

Genel Özellikler

2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, Oyun odası, Otopark, Çocuk oyun alanı, Masa tenisi, Bilardo, Plaj voleybolu, Soft animasyon, Restaurant, Lobby bar, Havuz bar, Plaj bar

Kaydıraklı Havuz Animasyon

Ücretsiz Aktiviteler

Şezlong, Şemsiye, Çocuk oyun alanı, Plaj bar(soft içecekler),

Ücretli Aktiviteler

Doktor, Market, Kiralık kasa, Çamaşır servisi, Araç kiralama, Taze sıkılmış meyve suları, Yabancı içkiler

Oda Özellikleri

Tesiste toplam 100 villa bulunmaktadır Villalar 3'er katlıdır Odalarda; Banyo(her katta), Wc, Telefon, Televizyon, Minibar, Balkon, Klima bulunmaktadır Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır

Aile Odası

Yeme - İçme

Herşey Dahil(1000-2300), Sabah kahvaltısı(0800-1000), Öğle yemeği(1300-1430), Akşam yemeği(1900-2100), Snack ikramlar(1700-1800), Çay saati(1700-1800), Saat 1000-2300 saatleri arası alkollü ve alkolsüz içecekeler ücretsizdir

Herşey Dahil

Aile ve Çocuk

Çocuk havuzu, Çocuk oyun alanı, Çocuk animasyonu

Özel Not ve Açıklamalar

Evcil hayvan kabul edilmemektedir

Ulaşım ve Transfer

Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır

Golden Beach Family Suit - Didim - golden beach family suit

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com