![]() |
Çok Ucuza Tatil Seceneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Ucuza Tatil SeceneğiÇok ucuza tatil seceneği Yıldızlı otellerde tatil yapamayan dar gelirlilerin son yıllardaki gözde tatil merkezleri olan Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki 15 günlüğü 150 liraya kiralanan ''pansiyon okul''da, 1 Temmuzda açılacak ''turizm sezonu''nun hazırlıkları tamamlandı ![]() Yumurtalık sahilindeki Atatürk ilköğretim Okulu ve Çok Programlı Lisede eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından başlayan hazırlıklar kapsamında sınıflar, yeni düzen verilerek temizlendi, perdelerin eksikleri giderildi, bahçedeki duş kabinleri yenilendi ![]() Denize sıfır konumdaki iki okulda 1 Temmuzda açılacak yeni turizm sezonu öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bu yıl uygulanacak konaklama ücreti belirledi ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Osman Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni doğrultusunda gerçekleştirilen ''pansiyon okul'' uygulaması sayesinde okullarına gelir sağladıklarını bildirdi ![]() Pansiyon okulda temizlik, tuvalet ve duş hizmetlerinin bulunduğunu, sınıflardaki sıraları değerlendirme imkanı sundukları tatilcilerin bunların üzerine serdikleri yataklarda yattıklarını belirten Küçük, ''Genellikle çok çocuklu aileler tercih ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük, son iki yıldır sahilde çadır turizminin yasaklanması nedeniyle boş sınıflarının kalmadığını belirterek, ''Geçen yıl okulumuza 3 bin TL gelir elde ettik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|