![]() |
Bursa - Yıldırım - Nuri Erbak Lisesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bursa - Yıldırım - Nuri Erbak LisesiNuri Erbak Lisesi - Bursada Bulunan Liseler Türk Milli Eğitimine, Atatürk ilke ve inkılâplarına gönül vermiş hayırsever Bursalı işadamımız Nuri ERBAK tarafından yaptırılan Nuri Erbak Lisesi (NEL), 1986 yılında şimdiki Nuri Erbak İlköğretim Okulu’ nun bulunduğu binada Nuri Erbak Ortaokulu olarak Eğitim Öğretime başladı ![]() Ortaokul bünyesinde 250 öğrenci ile başladığı eğitim ve öğretimde yüzlerce mezun veren okulumuz, sosyal ve sportif faaliyetler, üst üste gerçekleştirdiği sanat olayları ve eğitim öğretimiyle kısa sürede ismini duyurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldırım İlçesinin Teleferik Semtinde dört katlı binasında; 20 derslikli, 2 laboratuar, 3 çalışmalarının öğretmenler odası, 1 kütüphane, 2 atölye (müzik ve resim), 4 idari büro, 1 rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri servisi, 1 çok amaçlı salon, 1 koruma derneği bürosu, 3 odası ve 1 memur bürosu yer almaktadır ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: NURİ ERBAK LİSESİ Adresi: Piremir Mahalle Teleferik Caddesi 16340 Yildirim/Bursa Telefon Numarası: 2243277545 Faks Numarası: 2243285575 http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|