Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Doğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursa, lisesi, vatan, yıldırım

Bursa - Yıldırım - Vatan Lisesi

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bursa - Yıldırım - Vatan Lisesi

Vatan Lisesi - Bursada Bulunan Liseler

Okulumuz 18092006 tarihinde 4500 m2 kapalı alan ve 20 derslikle Genel Lise olarak 96 Lise 1sınıf öğrencisi ile 2006-2007 Eğitim ve Öğretim yılında açılmıştır 15092006 tarihinde Şinasi ERBAŞ Kurucu Müdür olarak atanmıştırDaha sonra Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 08052007 tarih ve 24097 sayılı onayları ile Okul Müdürlüğü'ne ataması yapıldı

Okulumuzda Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil (İngilizce) ve Türkçe-Matematik olmak üzere 4 bölüm ile Eğitim Öğretime devam etmektedir

Fizik Laboratuarı, Biyoloji ve Kimya Laboratuarı ile Bilgisayar Laboratuarlarımız en son teknolojik donanımları ile öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur

Okul Kütüphanemiz modern çalışma masa ve donanım malzemesi ile oluşturduğumuz ortamda zengin kitap çeşitleri ile öğrencilerimize hizmet vermektedir

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini tamamlamaları için sosyal faaliyetlerimiz devam etmektedir

Sportif faaliyetlerimiz okulumuzun çevresinde bulunan İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün atletizm ve futbol tesislerinde sürmektedir

Judo Takımımız 2007–2008 Eğitim Öğretim yılı Bursa İl İkinciliği elde ederek Liseler arası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır

2007–2008 Eğitim Öğretim yılında ;

Şehit Asteğmenimizin adını yaşatmak için Valilik Makamının 25102007 tarih ve 316/57293 sayılı olurları ile ismimiz

ŞEHİT JANDARMA ASTEĞMEN

ZEKİ BURAK OKAY

olarak değişmiştir

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: VATAN LİSESİ

Adresi: MİLLET MAHKISMET CADNO:102 YILDIRIM/BURSA

Telefon Numarası: 2243647176

Faks Numarası: 2243648455

http://bursavatanlisesik12tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com