![]() |
Bursa - Yıldırım - Vatan Lisesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bursa - Yıldırım - Vatan LisesiVatan Lisesi - Bursada Bulunan Liseler Okulumuz 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil (İngilizce) ve Türkçe-Matematik olmak üzere 4 bölüm ile Eğitim Öğretime devam etmektedir ![]() Fizik Laboratuarı, Biyoloji ve Kimya Laboratuarı ile Bilgisayar Laboratuarlarımız en son teknolojik donanımları ile öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur ![]() Okul Kütüphanemiz modern çalışma masa ve donanım malzemesi ile oluşturduğumuz ortamda zengin kitap çeşitleri ile öğrencilerimize hizmet vermektedir ![]() Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini tamamlamaları için sosyal faaliyetlerimiz devam etmektedir ![]() Sportif faaliyetlerimiz okulumuzun çevresinde bulunan İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün atletizm ve futbol tesislerinde sürmektedir ![]() Judo Takımımız 2007–2008 Eğitim Öğretim yılı Bursa İl İkinciliği elde ederek Liseler arası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır ![]() 2007–2008 Eğitim Öğretim yılında ; Şehit Asteğmenimizin adını yaşatmak için Valilik Makamının 25 ![]() ![]() ŞEHİT JANDARMA ASTEĞMEN ZEKİ BURAK OKAY olarak değişmiştir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / YILDIRIM Adı: VATAN LİSESİ Adresi: MİLLET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2243647176 Faks Numarası: 2243648455 http://bursavatanlisesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|