Laf Cambazı-2 |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Laf Cambazı-21) -Uzaylılar geldi, kapıda bekliyolar anne!!! -Şimdi bunlar tanrı misafiri sayılıyo mudur acaba ![]() ![]() ![]() 2) At yarışında, atların üstüne jokeylerin binmesi çok saçma ![]() ![]() Maratonculara atlar biniyomu![]() ![]() ![]() 3) Gidiş dönüş bileti aldım ![]() ![]() Geri dönmeyip kazıklayacağım onları![]() ![]() ![]() 4) -A) Seni o kek aradı ![]() ![]() -B) Hangi kek? -A) OBEB OKEK5) -Adamın birisi: Pardon bayım, yanınız boş mu acaba? -Adamın ikisi: Hayır Arçelik (Batu) 6) -A) Baba, vergimizi düzenli olarak ödüyomuyuz? -B) Tabi oğlum, hatta algilerimizi bile ödüyoruz -A) Böööö, iğrençsin baba ![]() ![]() -B) Ne diyon sen, gel buraya bakim![]() ![]() (Batu)7) -A) Hadi Ali, zil çaldı çıkalım artık ![]() ![]() -B) Olmaz Zeynep, bence arkadaş kalalım![]() ![]() (Batu)8) -A) Yeni cebime hazır kart aldım baaak!!! -B) Ay sen hazır mı alıyosun, ben evde yapıyorum ![]() ![]() (Batu)9) -A) Baba, hayvanat bahçesine gidelim mi? -B) Olm neden hayvan atmak için bahçeye gidicez ki? (Batu) 10) -A) Selin i tanıyan var mı? -B) Ben Selout u tanıyorum ![]() ![]() (Batu)11) -A) Pardon bayım, burası çıkmaz mı acaba? -B) Evet ama çıkmaz çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin ![]() ![]() (Batu)12) -A) Afedersiniz bayım, bişey sorabilirmiyim? -B) Tabiki, sorun ![]() ![]() -A) Sorduk ya![]() ![]() ![]() 13) -A) Sen çok oluyosun haaaaaaaa -B) Azalt ozaman![]() ![]() ![]() 14) -A) Sirke gidelim mi? -B) Ne sirkesi ya, ben sevmem sirke ![]() ![]() ![]() 15) -A) Yeni kaset çalar aldım ![]() ![]() -B) Benim kini polisler yakaladı![]() ![]() ![]() 16) -A) Kaçın ![]() ![]() -B) 4 ün![]() ![]() ![]() 17) -A) Uykum kaçtı ![]() ![]() -B) Ne bilim, 5 ti heralde![]() ![]() ![]() 18) -A) Arkadaşınızın parasını kim çaldı, söyleyin ![]() ![]() -B) Hocam zil çaldı![]() ![]() ![]() 19) -A) Anne, sana bişey söylicem ama kızma ![]() ![]() Ben sigara içiyorum![]() ![]() -B) Ne var, ben de içiyorum![]() ![]() ![]() 20) -Anne) Oğlum, ne bu çakmak? Yoksa sigara mı içiyosun ![]() ![]() -Serdar) Hmmmm![]() ![]() Anne bilmiyomusun![]() ![]() Biz artık ortamlara giriyoruz, kızların sigaralarını yakıyoruz![]() ![]() -Anne) Afferim oğluma benim![]() ![]() ![]() 21) -A) aaaa, bak bukalemun ![]() ![]() -A) bu kalem un değil, kurşun![]() ![]() ![]() 22) -A) Pikniğe gelirken MP3 çalarını da getir ![]() ![]() -B) Getiremem, tövbeli![]() ![]() ![]() 23) Pazardan dönerken cumartesiyi gördük ![]() ![]() ![]() 24) -A) Abi şu sıralar internetten çok düşüyorum ![]() ![]() -B) Aman dikkat et biyerine bişey olmasın![]() ![]() (Batu)25) -A) Sana boxer alayım mı? -B) Ben slip giyiyorum ![]() ![]() -A) Aferin sana, ya silmeden giyseydin![]() ![]() iğğğğ (Batu)26) -A) Dün bi espiri yaptım, kimse beğenmedi ![]() ![]() -B) Neden? -A) Tuzunu koymayı unutmuşum![]() ![]() ![]() 27) 2 kere 2 kaç? Dursanaaaaa, nereye kaçıyosun ![]() ![]() ![]() 28) -A) Dün televizyona çıktım ![]() ![]() -B) Eeeeeee? -A) Televizyon kırıldı![]() ![]() ![]() 29) -A) Fıstık ezmesi istermisin? -B) Evet ![]() ![]() -A) O zaman, şu karşıdan karşıya geçen kıza çarpalım![]() ![]() ![]() 30) Asansör benide asar mı acaba? 31) -A) Şu ceketi asarmısın? -B) Suçu ne? 32) -A) Hadi maça gidelim ![]() ![]() -B) Yok gelemem, sen karo yu götür![]() ![]() ![]() 33) -A) Tanrılar kız kardeşini istiyo ![]() ![]() -B) Tanrılar dayak istiyo![]() ![]() ![]() 34) Abi, keçiler yolu kapatmışlar ![]() ![]() Haraç istiyolar![]() ![]() ![]() 35) Porsyonları mı büyüttünüz, yoksa bu tavuk göğüsleri silikonlu mu? 36) Cos: 60, Sin: Tutmuş ![]() ![]() ![]() 37) -A) Don Kişot geldi ![]() ![]() -B) Biz artık Boxer Kişot la iş yapıyoruz, kov gittin![]() ![]() ![]() 38) -Adam) Sarayım mı? Yoksa elde mi yersiniz? -Tolga) Sarayın ![]() ![]() ![]() 39) Ayşe Teyze ile Persil Yeşil Güç, Paşa bar da beraber görülmüş ![]() ![]() ![]() 40) Bit pazarına gittim, bitlendim
|
|
#2 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Laf Cambazı-2gusel mmiişş emeğine sağlık
|