![]() |
Van Şiirleri - Van İle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Van Şiirleri - Van İle İlgili ŞiirlerVanla ilgili şiirler en güzel Van şiirleri Van hakkında şiir Van şiirleri Van Sevdası güzel van aşığıyla sevdasıyla can van canım van neşesiyle gelenekleriyle mutlu van uzak van türkiyenin doğusunda yeşil van huzurlu van töreden uzak can van güzellikleriyle van türkiyenin en güzel ve en büyük gölüyle can van özlemiyle van dünyanın en güzel kedisiyle huzur van'ım daha anlatılmayacak güzellikte sevdasına van'ım Erhan Yıldızer Van Gölünün Sesi Van Gölüne vurdum yüreğimi Gözüm görmezmi benliğimi sabır oldum küstüm belki göğsüme çizdim resmini sabır oldum, ağladım, küstüm belki yine sevdası bitmez artar kalbimde van gölünün resmi van gölüne vurdum kendimi ana dilim oldu van gölü hasretim oldu, özüm oldu memleketim oldu anamın sesi oldu van gölü şimdi ise yüce dağlardan bakarım yarimin sesini alırım yarim oldu van gölü van gölüne vuruldum riya'sız Gözüm Görmezmi sevgisini anam oldu, babam oldu öpülmemiş yarim oldu yiğit dağlarına çizerim resmini van gölüne ağlarım şimdi yalansız, kavgasız, isterdin hep ama utanmadan yaktılar bizi ve inkar ettiler van gölünü Ahmet Naci Çoğaltay |
![]() |
![]() |
|