Forumsinsi 2 Yaşında |
06-27-2008 | #1 |
hayko26
|
Forumsinsi 2 Yaşındaarkadaşlar bu gün forumsinsicom 2 yaşında yani Tarih 27 Haziran 2006'yı gösterdiği gün forumsinsi hizmete geçmiştiböyle gzl bir forum açtığı için [KAPLAN]'a teşekkür ederimiyiki forumsinsi var iyiki varsınızbütün üyelere teşekkür ediyorumforumsinsininde daha uzun yıllar bizimle olması dileğiyle
06-27-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındaksnlkle hayko 26 tşklr
06-27-2008 | #3 |
gulhan
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındabencede hiç bitmesın daha nıce senelere
06-27-2008 | #5 |
gulhan
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındaayrıca KAPLANA teşekkür edıyorum böyle mukemmel bır sıte kurdugu için
06-27-2008 | #6 |
hayatyolu
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındakaplan çok tşk bu site çok hoş butun uyelerle birlikte nice yıllaraa
06-27-2008 | #7 |
suskun
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındaDada nice senelere hep beraber mutlu ve huzurlu girmek dileğiyleSevgili KAPLAN'a bugüzel ve kaliteli forumda bizleri buluşturduğu için sonusz teşekküler ediyorum
06-27-2008 | #8 |
kezban
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındavayy beeedemek iki yıl oldune güzelama daha eski bir site gibi duruyorsanki dört bes yıllık bir site gibiteşekkürler kaplan
06-27-2008 | #9 |
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındateşekkürler arkadaşlar Dada nice senelere hep beraber mutlu ve huzurlu girmek dileğiyleSevgili KAPLAN'a bugüzel ve kaliteli forumda bizleri buluşturduğu için sonusz teşekküler
06-27-2008 | #10 |
b3Güm
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındane güsel inşş böyle devam eder forumsinsi ailesi ve dostluğu |
Cevap : Forumsinsi 2 yaşında |
06-27-2008 | #11 |
seyito
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındaforumsinsi de değerli arkadaşlarımla nice yıllara |
Cevap : Forumsinsi 2 yaşında |
06-27-2008 | #12 |
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındailginiz için tşkkürler bu arada
06-27-2008 | #13 |
jasmine
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındainşallah hep beraber nice senelere arkadaşlar ayrıca sevgili KAPLAN'A teşekkürlerimi belirtmek isterim Böyle güzel bir site kurduğu için bu konuyu açmış olan arkadaşımız hayko'yada teşekkürlerimi sunmak isterim Umarım daha iyi forumlar dileğiyle
06-27-2008 | #14 |
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındabn teşekkür ederim sevgili jamıne
06-27-2008 | #15 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Forumsinsi 2 yaşındaYoğun günler geçiriyor olmam sebebiyle bugünün ailemizin 2yılı olduğunu tamamiyle unutmuşum Bu güzel aile şüphesiz sizlerin değerli ilgisi ve katkılarıyla bu günlere geldi Tüm değerli arkadaşlarıma iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim |
|