Hava Atma Yollarıymıışş |
|
|
#1 |
|
hayatyolu
|
Hava Atma YollarıymıışşÇöp toRbanız asla cılyı ve küçük olmasın Battal boyçöp poşeti kullanın Eski gazeteleRi buRuştuRup biRazıslatın ve çöp poşetinizin içine yeRleştiRin KomşulaRınız boğazınıza ve damak zevkinize fena halde düğkün olduğunuzu ve sizin biR "guRme" olduğunuzu düşünecekleRdiR ![]() 2- Elden düşme, yani ikinci el biR lap-top bilgisayaR alın Şu aRalaR fiyatlaRı oldukça uygun Yenisi 3000,ikinci eli sadece 200 dolaR Kimse bilgisayaRınızıniçini açıp işlemcisine bakmayacağına göRe, foyanızın oRtaya çıkma ihtimali de olmayacaktıR ![]() 3- Giyim kuşamınızda devamlı açık RenkleRi teRcih edin Bu sizi olduğunuzdan daha koyu tenligösteRecektiR ![]() 4- En çok yakan güneş kReminden alın HeR fıRsatbulduğunuzda yüzünüze süRüp balkonda çay için "NeRedebRonzlaştın?" diye soRanlaRa "Devamlı tuRbo solaRyuma giRiyoRum " cevabını veRiRsiniz![]() 5- BiR konuyu deRin deRin düğünmek istiyoRsanız, kalın biR felsefe kitabını yanınıza alyn ve güzel biR kafeye gidin Kitabın oRtasını açıp, öküzün tRene baktığıgibi bakın HeRkes" Çok deRin biR kişilik" olduğunuzudüşünecektiR AyRıca bu yoldan gelecek kaRizmanızıda unutmayın ![]() 6- Tatil için yuRtdışındaki olanaklaRı değeRlendiRin ![]() Mesela bu aRalaR Yunan adalaRı ve BulgaRistan oldukça ekonomik HeRkes tatil köyü, pansiyon maceRalaRınıanlatıRken, siz Yunan adalaRında çekilmiş fotolaRınızı gösteRip 1-0 öne geçebiliRsiniz ![]() 7- Gece eğlencesine yalnız gitmeyin EğeR eRkekseniz,bütün paçoz ve sıRıtkan kız aRkadaşlaRınız toplayıp öyle gidin Unutmayın, diğeR kızlaR, yanınızdakikızlaRı neşeli biR halde göRüRleRse, sizin çok espRitüel biR tip olduğunuzu düşünecekleRdiR Busayede de piyasanız otomatikman aRtacaktıR KızlaRiçin duRum biRaz faRklı OnlaR kız kıza eğlenmeyegitmelidiRleR EğeR bu mümkün değilse yanlaRına enpasif ve cılız eRkek aRkadaşlaRını alıp dışaRıya öyle çıkmalıdıRlaR Bu diğeR eRkekleRin onlaRa asılmasınıbiR nebze kolaylaştıRacaktıR ![]() 8- Evinizde hiç dinlemeseniz bile biR kaç tane klasik müzik cd'si bulunduRun (MozaRt, Paganini, Bachvs ) DiğeR cd'leRinizi dolapta muhafaza edebiliRsiniz KonuklaRınız yalnızken Hakan Taşıyan dinlediğinizi hiç biR zaman bilemeyecekleRdiR
|
|
#2 |
|
kezban
|
Cevap : Hava Atma Yollarıymıışşaman yaa ne ugrascam çöp poşetine gazete sıkıstırmaya,yunan adalarınıda sevmem,hava atma gibi bir derdimde yok,her şekilde bronz da oluyorum kitap okurum ama entellektüellik gibi bir derdim yok kısadan hisse salla gitsin görgüsüzlüğe gerek yok konu için saol yapan olursa anlaması kolay olur;)
Cevap : Hava Atma Yollarıymıışş |
|
|
#3 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Hava Atma Yollarıymıışş 25gzldi tşklr![]() ![]() ![]() =)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#4 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Hava Atma Yollarıymıışşben teşekur ederiim fıstığımm:D |
|