![]() |
İnternet Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() İnternet AşkıYıllardır internet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim ![]() ![]() ![]() İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu ![]() ![]() ![]() Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı ![]() Buluşma yeri sinemanın önüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Merhaba” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmden sonra gerilen sinirlerimizi ancak buz gibi bir dondurma geçirebilirdi ![]() ![]() İkinci buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İnternet Aşkı |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıgerçekten romantikmiş cnm :D:D:D:D ellerine sağlık:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıhayatyolu bunu bi yerden mi aldın yoksa sen mi yaşadın gerçekden çok merak ettim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıya bi kitapta okumuştum kitabın adı hayttan kesitler amaaa yazarı hatrlaymadımm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıhayatyolu ismin ne?????
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıyok tanışmak istedim senin gibi biriyle (çok hoş konuşmuşsunda) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : İnternet Aşkıyazoyo yaaaa 15 yaşındayım lise 2 de okuyrmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
gulhan
|
![]() Cevap : İnternet Aşkısohbet koyu galıba:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : İnternet Aşkıöhöö öhööööö :) güzel bi konu teşekkürler hayat yolu ama şunuda b,ilmek lazımki net ortamındaki insanların %90 nına güvenilmez umarım anlaşılmışımdır;)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Emred
|
![]() Cevap : İnternet AşkıEvet konuya uygun muhabbetler başladı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|