|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bulunan, eğitim, hakkâride, halk, merkezleri, nelerdir |
![]() |
Hakkaride Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkaride Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Nelerdirakkari Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları Hakkari Halk Eğitim Merkezleri hakkında bilgi Halk Eğitim Merkezlerinde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir ![]() Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek ![]() Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir ![]() Hakkari Çukurca Halk Eğitim Merkezi Adresi: Emirşaban Mah ![]() Telefon Numarası: 0438 511 23 66 Hakkari Merkez Halk Eğitim Merkezi Adresi: Bulak ![]() ![]() Telefon Numarası: 0438 211 60 68 Hakkari Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Adresi: Halk Eğitim Mrk ![]() ![]() Telefon Numarası: 0438 411 21 19 Hakkari Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Adresi: Halk Eğitim Mrk ![]() ![]() Telefon Numarası: 0438 351 46 73 |
![]() |
![]() |
|