Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Doğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulunan, eğitim, hakkâride, halk, merkezleri, nelerdir

Hakkaride Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Nelerdir

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkaride Bulunan Halk Eğitim Merkezleri Nelerdir

akkari Halk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Hakkari Halk Eğitim Merkezleri hakkında bilgi

Halk Eğitim Merkezlerinde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir
Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek Resim, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları
Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir

Hakkari Çukurca Halk Eğitim Merkezi

Adresi: Emirşaban Mah/Çukurca-Hakkari
Telefon Numarası: 0438 511 23 66

Hakkari Merkez Halk Eğitim Merkezi

Adresi: BulakMah/Hakkari
Telefon Numarası: 0438 211 60 68

Hakkari Şemdinli Halk Eğitim Merkezi

Adresi: Halk Eğitim MrkMdLüğü Şemdinli/Hakkari
Telefon Numarası: 0438 411 21 19

Hakkari Yüksekova Halk Eğitim Merkezi

Adresi: Halk Eğitim MrkMdLüğü Yüksekova/Hakkari
Telefon Numarası: 0438 351 46 73

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com