![]() |
Kendime yalan soylermiyim testi |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Kendime yalan soylermiyim testiKendinize karşı da yalan söyleyip söylemediğinize doğrudan karar vermektense, yalan söylemenin size cazip gelip gelmediğini, saptamanız daha iyi değil mi? Aşağıdaki cümlelerden kaçı sizin de ağzınızdan çıktı? Kendime yalan soylermiyim testi ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kendime yalan soylermiyim testi |
![]() |
![]() |
#2 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiTest Sonucu:Dönüşü olmayan noktayı geçmek üzeresiniz ![]() ne diyor bu ya:)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiTest Sonucu:Dönüşü olmayan noktayı geçmek üzeresiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiHehe banada aynı çıktı:S beğenmedim bu testi:Pp |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiyuhh yani ![]() ![]() ![]() bende şıkların tamamını dogru yaptım yasamam için bir neden kalmamıs:Dsonrada hepsini yanlıs yaptım bana kendıne bile yalan söylüyorsun dedi ![]() bence bu teste üç cvp var ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiTest Sonucu:Ailenizin sizi artık reddettigini düşünüyorsunuz, üstelik haklı olduklarını da biliyorsunuz ![]() bende farklı çıktı ama saçmalıktan başka bişey değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
djdem
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testieeeee banada aynısı çıktı ne buyaaaaafff sevmedim bn bu işi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Kendime yalan soylermiyim testiTest Sonucu:Kendinizi kandırma diyarına doğru yavaş yavaş gidiyorsunuz ![]() bana bu çıktı ne bu yhaa
|