![]() |
Ben Asla Yalan Söylemem Testi |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Ben Asla Yalan Söylemem TestiSize yalan söylenmesinden nefret ediyorsunuz ![]() ![]() Ben Asla Yalan Söylemem Testi:sm_sleep:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testi |
![]() |
![]() |
#2 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiTest Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiTest Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız ![]() ne demek istiyo bu yaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiTest Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testigerçekten saçma bi testmiş alala:D:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayko26
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiTest Sonucu:Son derece dürüst bir insansınız tşk gothicc_girll26
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jasmine
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testisiz kızılay balosuna giderken zarfı evde unutanlardasınız ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiTest Sonucu:Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testiçok ilginç değil, Test Sonucu:Kimsiniz siz? Çok doğru bir kişimisiniz? Madem öyle, bu testle sizin ne işiniz var? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiAlıntı:
diyorki; sen bazen yalan söyleyebiliyorsun ve biraz düşüncesizsin ve karşıdaki seni anlayabilir ![]() ![]() ![]() (bana darılma ha) [img=http://m ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiYanlış yahu bu test ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem TestiSiz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız herkese bu çıkmış galiba banada=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testieyy eeth bnada o çıktı (: yinede hoş bi test tşklr(: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Ben Asla Yalan Söylemem Testibn tşk ederim (: |
![]() |
![]() |