![]() |
İnsanlar Sizin Hakkınızda Ne Düşünüyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() İnsanlar Sizin Hakkınızda Ne Düşünüyor?
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Test Sonucu:Sempatik bir görüntünün, tüm kapıları açan bir anahtar olduğunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelmiş teşerkkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Test Sonucu:Sempatik bir görüntünün, tüm kapıları açan bir anahtar olduğunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşklr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Test Sonucu:Sempatik bir görüntünün, tüm kapıları açan bir anahtar olduğunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?bn teşkkür edeimm cnm =)=) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Test Sonucu:Sempatik bir görüntünün, tüm kapıları açan bir anahtar olduğunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu testler hep aynı sonuç veriyo yaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Hemen hemen bütün testlerde sonuç aynı mı çıkıyor yahu:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?sanırım öle bnde anlamadımm:S:S:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?Test Sonucu:Sempatik bir görüntünün, tüm kapıları açan bir anahtar olduğunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kezban
|
![]() Cevap : İnsanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor?şaka gibi benimkide aynı demeye gerek duymuyorum ![]()
![]() |
|