KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM |
|
|
#1 |
|
hayatyolu
|
KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM1 aşamada kopyalayacağımız koyunu belirliyoruz![]() 2 aşamada faremizi hareket ettirerek imleci koyunun üzerine sabitliyoruz ve açılan pencereden kopyala seçeneğini seçiyoruz![]() 3 aşamada koyunu kopyalamamız gereken boş bir alana imlecimizi sürüklüyoruz ve faremizi sağ tıklayıpaçılan pencereden yapıştır seçeneğini seçiyoruz![]() ![]() yapıştırdıktan sonra koyun kopyalama işlemimiz başarıyla sonuçlanmış olur ve elimizde şuan iki tane koyun bulunur ![]() ![]() fakat eğer ki olurda yapıştır yerine eliniz kayarda kes seçeneğini seçerseniz(aşağıda ki şekilde gözüktüğü gibi) ![]() sonucunda aşağıdaki şekildende anlaşıldığı gibi koyuna yazık olur size tavsiyem kes seçeneğini kullanmak isterseniz kurban bayramını beklemelisiniz![]() şimdi bu masrafsız vede oldukça kolay olan koyun kopyalama işlemini sizde evinizde deneyebilirsiniz ve şunuda söylemek istiyorum doly ve benzeri koyunlarda bu yöntemle kopyalanmıştır ![]()
|
|
#2 |
|
hayatyolu
|
Cevap : KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIMBEN BİTİİM BUNNA YAAA BAŞTA CİDDİ Bİ MERAKLA AÇTIM SONRA GULMEKTEN Bİ HAL ADLIM |
|
|
|