![]() |
Mesleğe Göreeeee Aşkk |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Mesleğe Göreeeee AşkkAyakkabıcı: ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön ![]() ![]() Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn ![]() ![]() Forumcu: senden kilitli bir to***im olsun istiyorum sevgilimm Terzi: beli sıkıyorsa sevdanın, don lastiği gibi süneyim sana ![]() ![]() ![]() ![]() Müzisyen: kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya ![]() ![]() Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minibüsçü: stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manav: domates yanaklım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor: öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim ![]() ![]() ![]() Haber Spikeri: iyi aksamlar ![]() ![]() ![]() ![]() Çiftçi: buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli ![]() ![]() Benzinci: sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bodyguard: seni çok pis döverim benim asabımı bozma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunaparkçı: gondoldan indim çarpışan otom arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mesleğe Göreeeee Aşkk |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee AşkkBilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn ![]() ![]() çok hoşş yaa:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee AşkkBilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee AşkkBilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee Aşkkdeğerli zamanınızı ayırıp okudunuz için tşlerr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee AşkkBilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() meslegim hakkında bilgi aldım tşklr
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Mesleğe Göreeeee Aşkkokuduğun için tşklerr |
![]() |
![]() |
|