![]() |
Aşk'a İsyankar Zamanlarda! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşk'a İsyankar Zamanlarda!Aşk'a İsyankar Zamanlarda! Vurgun yemiş yüreğim rüyalarda bile senin ismini inliyor ![]() ![]() ![]() Yakarıyor Rabbine seni diliyor ![]() ![]() ![]() Ben senin; Başımı göğsüne bastırıp yürekten bir ( of ) çekerek sarışını, Gözlerinin içindeki gülüşü sevdim ![]() ![]() ![]() Ben senin; Bana en kırgın-en öfkeli olduğun anlarda bile Allah'a iyi olmam için dualar etmeni, Beni kendi gözünden sakınarak sevmeni sevdim ![]() ![]() ![]() Ben Sen(i) ; Bir bedenin yaşamak için mecbur olduğu ruh(a) hissettiği o tarif edilemez tutkuyla sevdim ![]() ![]() Ana(min) bizim için döktüğü gözyaşlarında, Baba(min) iç çekişlerinde gördüm seni… Gidişinden sonra Allah katında ki melekler bile ağladı iki bedende varolan tek can(ın) ayrılışına ![]() ![]() Dualarımın sonunda ki âminlerim gibi vazgeçilmezimdin… İnancımdın… Şimdi bir besmele telaffuzuna bile yetmez oldu gücüm… Yoksun ![]() ![]() ![]() Aynaya her bakışımda yüzümdeki küskünlük, gözyaşı ![]() ![]() ![]() En güzel günlerini, sevdiğini yitirmiş bir insanın yüzünde oluşabilecek tüm ifadeler senin yokluğunu simgeliyor ![]() ![]() ![]() Ben senmişim aslında ![]() ![]() ![]() Kişiliğimdeki Sen(i) sen çıkardın ortaya ![]() ![]() ![]() Sen gibi bakıyorum hayat denilen oyuna ![]() ![]() Yansımamdaki gözlerim gün geçtikçe senleşiyor biraz daha ![]() ![]() ![]() Bir gülüşe bin gözyaşı ödeten Rabbim şahit olsun ki; Cenneti çalsam diyorum ![]() ![]() Huzur bulasın diye Cennetten bir parça alıp yüreğine koysam ![]() ![]() ![]() Bilirim ki bu benim Cehennemliğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde şimşek gibi çakan isyankâr zamanlarımın bedelini ödüyorum şimdilerde ![]() ![]() ![]() Benim yargılanışım farklı olacak ![]() Suçum sırf huzur bulasın diye Cennetten sana bir parça çalmak ![]() ![]() ![]() Bir Kefene İki Can Sığdı ![]() ![]() ![]() ![]() Beni benden iyi bilen yanım; senin günahlarınla beraber yanmaya razıyım Cehennemin keskin ayazında ![]() ![]() ![]() Meleklerle restleşirken âlem katında, tek meleğin “sen” olduğunu ilan edicem Mahşer halkına ![]() ![]() ![]() Gök kubbenin 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Özüme kelepçelenmiş, ruhuma işlenmiş, etimle kemiğim arasında yer etmiş, aldığım her nefesin derinliğine hükmeden varlık… Masumluğuna hüzün katan her varlık; benim günah defterimde imzama sebep olur… Sen ki kelebeklerin kanadısın… …AŞKA İSYANKÂR ZAMANLARDA…
|