Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Doğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, erzurum, hacıhalil, hakkında, horasan, köyü

Hacıhalil Köyü Hakkında Bilgi Horasan Erzurum

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacıhalil Köyü Hakkında Bilgi Horasan Erzurum

Erzurum Köyleri - Horasan Hacıhalil Köyü - Hacıhalil Köyü Hakkında - Hacıhalil Köyü Tanıtımı - Hacıhalil Köyü Resimleri

Hacıhalil Köyü Horasan İlçesine bağlıdır Köyün Erzurum’a uzaklığı 118 km, İlçeye uzaklığı ise 32 kmdir 2000 yılı nüfus sayımına göre Köyde 1243 kişi yaşamaktadır

Hacıhalil Köyünde sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur Mevcut olan ilköğretim okulunda normal eğitim yapılmaktadır PTT şubesi ve acentası yoktur Köyde su şebekesi var, kanalizasyon şebekesi yoktur

Hacıhalil Köyünde tarım ve hayvancılık yapılmaktadır

Hacıhalil Muhtarı Mehmet Tarhan’ın telefonları 0 442 714 20 60

Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kaynak : Yerel Net

Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com