Erkek/Kadın Farkı:D:D |
|
|
#1 |
|
gothicc_girll26
|
Erkek/Kadın Farkı:D:DAynı konunun 3 versiyonu ![]() ![]() 1- Kadin/Erkek 2- Kadin/Kadin 3- Erkek/Erkek 1 Versiyon Kadin / Erkek: Bir erkegin hayati nasil karartilir? Kadin: Saçimi kestireyim mi? Erkek: Olur Kadin: Ama kiyamiyorum Erkek: Öyleyse kestirme Kadin: Canim degisiklik istiyor ![]() ![]() Erkek: O halde kestir Kadin: Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi Erkek: Eger nasil hosuma gittigini bilmekistiyorsan, sana derimki uzun saçli Bunu biliyorsun Kadin: Beni tanidiginda kisaydi Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla' Kadin: Ama herkes kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuaföre git ve birak uyuyayim lütfen Bunu senden Allah rizasi için istiyorum Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat Kadin: Bana yakisacagini sanmiyorum, çünkü saçim çok düz Erkek: Birak perçemli olsun Kadin: Çok yorucu Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin Kadin: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadin: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek:?!?!?!?!! 2 Versiyon Kadin / Kadin: 1 Kadin: Ah sekerim saçini mi kestirdin? Ne kadar güzel olmussun!!! 2 Kadin: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamiyorum Ay çok mu kisa oldu acaba![]() ![]() ?? 1 Kadin: Amaaan ne alakasi var Benim yüzüm bu kadar genis olmasa ayni kesimi bende denerdim Benim su saçim klasik oldu artik, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum 2 Kadin: Ay yapma Allah askina nesi varmis yüzünün![]() ![]() ![]() Bak söyle suralarindan kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim 1 Kadin: Ah sekerim sende bir alemsin Keske benimde boynum seninki gibi olsa En azindan su çökük omuzlarimin dikkat çekmesini engellemis olurdum 2 Kadin: Ayol sen ne diyorsun?![]() Senin gibi omuzlari olsun isteyen bir sürü kiz var![]() ![]() Giydigin her sey sana öyle yakisiyor ki![]() Birde benim su kisa kollarima bak Omuzlarim seninkiler gibi olsaydi, giydigim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? Vir vir vir, dirdirdir![]() ![]() 3 Versiyon Erkek / Erkek: 1 Adam: Saçini mi kestirdin? 2 Adam: Evet 1 Adam: Sihhatler olsun abi!![]() 2 Adam: Sagol![]() ![]() Olay budur ! 25 25
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:D |
|
|
#2 |
|
bbk
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dallaha şükür etmem için birşey daha iyiKİİİİ erkeğim allahım sana şükürler olsun:)konu için teşekkürler
|
|
#3 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dben tşk ederim ii erkek:D |
|
|
|
#5 |
|
m_r_b
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:D3 Versiyon Erkek / Erkek: 1 Adam: Saçini mi kestirdin? 2 Adam: Evet 1 Adam: Sihhatler olsun abi!![]() 2 Adam: Sagol![]() ![]() Olay budur ! :sm_biggrin::sm_biggrin:
|
|
#6 |
|
jasmine
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Demeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
kezban
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:D:D komedi olmuş iyiki erkeğim diyosun ama 1 ) diyalo gu da yasabileceğin anlamına gelıyor bbk bence dikkatli ol:D:D:D
|
|
#8 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:D 25emeğine sağlık ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
djdem
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dhakketen öyle erkeklerinde öle bizim gibi değil ki zaten 2 haftada uzuyo:d
|
|
#10 |
|
bedirhan05
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dkusura bakmayın ama bu kadınlar hep huysuzluk çıkarıyor , ben bundan bunu anlıyorum :)) |
|
|
|
#12 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dbn teşekkürr ederimm ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Erkek/Kadın Farkı:D:Dchoq gzldii hahahahaha 25
|
|