![]() |
Şifa Deposu Sarımsak |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Şifa Deposu SarımsakSarımsağın kırgızistan bozkırlarından dünyanın diğer ülkelerine yayıldığıı kabul edilmektedir ![]() ![]() ![]() Berberler KEL ilacı bulmak isteyenlerin tarih boyu müracat ettikleri bitki Sarımsaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağı kınayla karıştırılalan sarımsak saç kıran tedavisinde kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsak üzerine 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Devamlı kullanımı kalp hastalıklarını önlüyor ![]() ![]() ![]() İyi huylu(HDL) kolestrolü yükseltirken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOKMAN HEKİM in YE DEDİĞİ ŞİFALI BİTKİLER arasında sarımsak la ilgili olan bilgiler şunlardır ![]() ![]() ![]() 1-Romalılar muharebeye giden askerlerine cesarıt vermek için bol bol sarımsak yedirirlerdi ![]() ![]() ![]() 2-----Grip salgını sırasında sarımsak yiyen bu hastalık tan korunur ![]() ![]() ![]() ![]() 3-----Birinci sınıf derecesine yakın bir kuvvetli antiseptiktir,mikropları uyuşturur bir çoğunu da telef eder ![]() ![]() ![]() 4-----Sarımsak kanı temizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5------Romatizmalılara şifa verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6---Kan deveranını damarlarda dolaşımını düzenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-----Çok sarımsek yiyenler sağlam ve uzun ömürlü olurlar ![]() 8---Nefes darlığına astıma iyi gelir ![]() ![]() ![]() ![]() 9---Eski hekimlerin çoğu sarımsağı solucan düşüren ileeeaç olarak metheder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10---Sızlayan diş etlerine sürürülürse fayda verir ![]() ![]() ![]() 11---Her gün 1 baş sarımsak yiyen kanser hastalığına yakalanmazz ![]() ![]() ![]() ![]() 12---Sarımsak Troit denilen çok önemli bezin faaliyetini artırır ![]() ![]() ![]() 13--Yılan,akrap,kırkayak gibi zehirli böcek sokmalarında yara üzerine sarımsak yağı sürülür çok fayda verir ![]() ![]() ![]() 14--Sinirlilikten,zayıflıktan,stresten,ileri gelen el ve ayak titremelerine sarımsak çok fayda verir ![]() ![]() ![]() 15---Vitamin mineral ve aminoasid yönünden çok zengindir ![]() ![]() ![]() ![]() 16--Kanı sulandırır ![]() ![]() ![]() 17---İştahı açar ![]() ![]() ![]() 18--Et yemeyi seven fazla kilolu , gaz şişkinliği çeken yaşlı kişileri hızlı çöküntülerden korur ![]() ![]() 19---Mide ve bağırsakları korur ![]() ![]() ![]() 20---Öncelikle: Bacak, Göz arkası ve beyin damarları genişleterek daha iyi beslenmelerini sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21---Kandaki şeker miktarını dengeler,,,şeker hastalığına karşı en tabii ilaçtır ![]() 22----Kan pıhtılaşmasını önler ![]() ![]() 23----Damar sertliğini azaltır ![]() ![]() ![]() 24--Güçlü ve dinç hissettirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaliforniyadaki OjaiCenter of phytotherapy nin müdürü Amanda Mc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : şifa deposu SArımSAK |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : şifa deposu SArımSAKtemel reisin ıspanağı gibi:)
![]() |
Cevap : şifa deposu SArımSAK |
![]() |
![]() |
#5 |
OZz BüYüCüSü
|
![]() Cevap : şifa deposu SArımSAKherkesin bu bilginin farkında olması lazım bence |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şifa Deposu Sarımsak |
![]() |
![]() |
#6 |
jasmine
|
![]() Cevap : Şifa Deposu Sarımsaksarımsağın faydalı olduğunu biliyorum ama bu kadar bilmiyordum bu özellikle kalp hastalıkları için bir ilaç gibi emeğine sağlık bonsoir (bende burdaki gülen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum bunda gülünücek bir konu yok lütfen kalp,kanser vb ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Şifa Deposu SarımsakBen inanmıyorum ama neyse paylaşım için sağol hiç faydasını göremedim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gulhan
|
![]() Cevap : Şifa Deposu Sarımsakemegıne saglık
|