|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, kırkağıl, merkez, okulu |
![]() |
Kırkağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırkağıl İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Kırkağıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kırkağıl İlköğretim Okulu Resimleri - Kırkağıl İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Hakkında Bazı Genel Bilgiler Okulumuz 1963 yılında kurulmuş olup yıllarca ülkemize hizmet etmiş ve etmektedir ![]() ![]() ![]() Kuruluş Yılı 1963 Öğrenci Sayısı Yaklaşık 200 Yerleşim Alanı Yaklaşık 1750 m2 Kırkağıl İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: KIRKAĞIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIRKAĞIL KÖYÜ Telefon Numarası: 4262471037 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Kırkağıl İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|