|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, esenler, ilköğretim, merkez, mezrası, okulu, sudüğünü |
![]() |
Sudüğünü Esenler Mezrası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sudüğünü Esenler Mezrası İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Sudüğünü Esenler Mezrası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sudüğünü Esenler Mezrası İlköğretim Okulu Resimleri - Sudüğünü Esenler Mezrası İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Misyonumuz - Vizyonumuz SUDÜĞÜNÜİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() SUDÜĞÜNÜ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: SUDÜĞÜNÜ ESENLER MEZRASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUDÜĞÜNÜ KÖYÜ ESENLER MEZRASI Telefon Numarası: 5058160476 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Sudüğünü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|