|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, doğrular, genç, ilköğretim, okulu, yayla |
Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Bilgileri Genç Bingöl |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Bilgileri Genç BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Genç'tekii İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Genç'teki İlköğretim Okulları - Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Resimleri - Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Hakkında Yayla Doğrular İlköğretim Okulu Bingöl Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yayla-doğrular İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yayla-doğrular İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yayla-doğrular İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yayla-doğrular İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / GENÇ Adı: YAYLA-DOĞRULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAYLA DOĞRULAR Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|