Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Doğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, okulu, yiğitler

Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl

Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Yiğitler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yiğitler İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitler İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ

Okulun Tarihçesi: Yiğitler İlköğretim Okulu,1946 yılında köy içinde ilkokul olarak açılmış 2002 yılına kadar hizmet vermiştir

1986 yılında ortaokul açılarak Yiğitler Ortaokulu adıyla hizmet vermiştir1998 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçmesiyle ilkokul ve ortaokul birleştirilerek Yiğitler İlköğretim Okulu adını almıştır2002 yılında yeni yapılan binaya taşınana kadar I Kademe köy içinde II Kademe eski ortaokulu binasında eğitim-öğretim yapılmıştır 2002 yılında yeni binanın yapılmasıyla tüm öğrenciler tek çatı altında toplanmıştır Okul adını Köyün adından almıştır

Yiğitler İlköğretim Okulu, Karlıova ilçe merkezine 32 km, Bingöl il merkezine 70 km uzaklıktadır Son yıllarda II Kademeye; çevre köylerden okulumuza öğrenciler gelmektedir

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz dört katlı olup, tek binadan oluşmaktadır 4 katlı ve kaloriferli olan okulumuzda 16 adet derslik, 1 adet fen laboratuarı, 1 adet bilişim teknolojileri sınıfı, 1 adet kütüphane, 1 adet müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet rehberlik servisi odası, 1 adet spor odası, 1 adet arşiv odası, 1 adet çok amaçlı salon, erkek ve kız ayrı olmak üzere 4 katta toplam 32 kabin tuvalet bulunmaktadır

Okulumuz bahçesinde 2 adet lojman bulunmaktadır ve bu lojmanlar 2006-2007 eğitim-öğretim yılı başında onarımdan geçirilerek kullanıma uygun hale getirilmiştir

Okulumuzun çevresi duvarla çevrili olup alanı yaklaşık 16000 m 2 ' dir
Yiğitler İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yiğitler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yiğitler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yiğitler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yiğitler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YİĞİTLER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YİĞİTLER KÖYÜ

Telefon Numarası: 4265231111

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Yiğitler İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com