|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, okulu, yiğitler |
![]() |
Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Yiğitler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yiğitler İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitler İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Yiğitler İlköğretim Okulu,1946 yılında köy içinde ilkokul olarak açılmış 2002 yılına kadar hizmet vermiştir ![]() 1986 yılında ortaokul açılarak Yiğitler Ortaokulu adıyla hizmet vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yiğitler İlköğretim Okulu, Karlıova ilçe merkezine 32 km, Bingöl il merkezine 70 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz dört katlı olup, tek binadan oluşmaktadır ![]() ![]() Okulumuz bahçesinde 2 adet lojman bulunmaktadır ve bu lojmanlar 2006-2007 eğitim-öğretim yılı başında onarımdan geçirilerek kullanıma uygun hale getirilmiştir ![]() Okulumuzun çevresi duvarla çevrili olup alanı yaklaşık 16000 m 2 ' dir ![]() Yiğitler İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: YİĞİTLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YİĞİTLER KÖYÜ Telefon Numarası: 4265231111 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Yiğitler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|